Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düşük ayak sahibi olanlar için SGK ödeme yapmıyor!?

amicable

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
burada bir kampanya baslatalım varmısınız Artık canıma tak etti.beni düşük ayak problemi olanlar anlıyordur ben ssk.lıyım ama devlet karşılamıyor ücreti ben 12 yıl oldu kısmi felcliyim ve ayagımı burktum 2 aydır agrı kesicilerle duruyorum bir doktor ismi gördüm op.dr umut yaka diyorki diyorki ayak kaderiniz değil ama yaptıgım arastırmalar sonucunda öğrendim ki felç hastalarına benim gibi ameliyat yapılamıyormus. bacagım inceldi bu benim sinirime dokunuyor nereye kadar incelecek afo kullamak istemiyorum çünkü bir prof. incelebilecegini bizzat yüzüme söyledi ne yapabilirim arkadaslar sizden yardım istiyorum devlet bu sorunla uğrasan binlerce insan var nasıl karsılayalım 5000 usd den bahsetmısler 250 tl deneme ücreti bir baskasında deneyeceğiz olmadı hadi ver 250 tl ya olursa tutarsa ne olacak bu konuya el atarsanız sevinirim devlet bizler gibi magdur vatandaslarıda düşünmeli maalesef kısmi felçliler üvey evlat muamelesi görüyoruz:mad::( dayanacak gücüm kalmadı artık eminim arkadasların arasındada vardır

Üst Alt