Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dur! Sen şizofrenisin şunu yapamazsın oraya gidemezsin şu olamazsın bu olamazsın!

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
641
Reaksiyonlar
377
Önümüze konulan hep engelLER hep taşLAR. Daha ötesi varmı?
Yooooookkkk diyen çok ama önümüzdeki engeli kaldıran nedense hiç mi hiç Yooooookkkk.

"Şizofreni bir kişi ne ister"

sevemez, gülemez, evlenemez ve nerde negatif pozisyonlar varsa şizofreniye yüklensin acımasız ve inceden inceye sen hayatta yoksun sen zaten yaşamıyorsun ki. Yaşatmayan kim "sensin" . Şöyle bir sözle yazımı bitiriyorum. İnce bir sitemim. "YAŞAT Kİ YAŞAYASIN".

Son düzenleme:
babaannem de bana bu çalışamaz bu cin demişti tabi bu halü idi babam da öyle o rahatsız yapamaz gibi davranışlar sergiliyor bana

Sene oldu 2020 hala psikiyatri hastalıklara kesin çözüm bulamadı.Yani hastalığı ortadan kaldıramıyorlar.Kaldıramadıkları gibi normal insan gibi de yapamıyorlar.

Fazla takılmaya gerek yok herkesin başına her şey gelebilir hayatta derdi olmayan mı var devamlı mağduru oynamanın alemi yok elimiz kolumuz tutuyor, aç değiliz açıkta değiliz çok şükür hayatta en değerli şey aldığın nefestir zaten gerisi hikaye .
.

Normal insan derken kimi örneklediniz ? sağıma soluma bakıyorum herkes başka bir manyak olmuş :D

Bahsedilen NORMAL İNSAN ı bana da gösterin , gidip bakayım inceleyeyim ne yer ne içer ne düşünür ne giyer nasıl davranır göreyim :D

normal insanda da vardır bi delilik kimse dört dötlük değil

Ben de her işi yarım bırakma var bir türlü motive olamıyorum...

Normal insanları sevmem hafif delilik iyidir .:D

Sadece ilaç ile tedavi olmaz. Terapide önemli.
Yani kendinizi eve kapatıp ta ilaç tan fayda sağlamak çok zor.
İşe girin çalışın. İnsan içine karışın, çalışmak insana iyi geliyor.
İş yerinde sosyalleşmek biri ile konusmak beraber vakit geçirmek terapi gibi oluyor.

@fluo

kurula girdim hocaları çalışabilir misin diye sordu bende çalışamam dedim 5 dakika sürdü sanırsam bu hocaları dahil bütün doktorlar cinleri kullanıyor

Bizim gibiler için en iyisi az insan öz insan prensibi sosyalleşeceğiz diye dangalak ,ukala ,cahil tiplerle muhatap olmamak en iyisi bizim için çünkü biz hassasız .

kronik hasta olanlar sokağa çıkmayın corona var bizim gibi kronik olan hastalar sokağa çıkmamalı biz daha hassasız

Çalışabilsem zaten çalışırdım. Her işi yarım bırakma huyu bende de var. Her bikaç güne başka bişeyle ilgileniyorum. Program yazma dili öğrendim bir ay, ingilizce öğrendim 2 ay, koşu yaptim 4 ay. Devamlılık yok malesef. Eskiden sürekli top oynardim hobby olarak. Bize hobby lazım. Severek yaptığımız birşey bulmaliyiz. Bende isteksizlik var, hiç bişeyden keyif alamiyorum. Futbol maçları izlemeyi çok seviyordum artik o bile aynı hazzı vermez oldu. Flow denen bir durum var belki duymuşsunuzdur, birşeyle meşgulken zamanın nasıl geçtiğini anlamamak, ben bu durumu hastalandiktan sonra bidaha yaşayamadim.

hastalığı mı duymayan kalmadı ailem eve kim geldiyse bu hasta dediler

Bir önyargıyı yok etmek, atomu parçalamaktan daha zordur. A.EINSTEIN

Üst Alt