Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dükkan açmak istiyorum. Önerileriniz?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
10
kas hastasıyım yürümemde sadece denge sorunu çekiyorum 2 yıl boyunca iş aradım,yok ne yazıkki bulamadım açıktan lise okuyorum daha 18 yaşındayım ama hayattan pes etmeye niyetim yok madem iş bulamıyorum dükkan açmak istiyorum sizce nasıl bişey açabilirim...market düşünüyodum yorar beni yapamam haydi arkadaşlar düşüncelerinizle yardım edin bana cevablarınızı beklıyorum

ya internet şimdi herkezin evinde varr :)

aa ne alka bak suann cafedeyımmm mılet bılgısyar bulamıyorr ....:D:D adam cok guzel ıs yapıyorr bı gursen

Eğer imkanın varsa iddia bayi aç.bayilik almak biraz zorlu bir süreç ve teminat vs isteniyor.yerin iyi olursa iyi para kaznırsın ve oturdugun yerden yapılan bir iş.o bayiliğin yanında birde tekel sigara bayiliği yeter sana.

aslında evet bende onu düşündüm ama nerden başvurucam

arkadaşım ben çalışıyorum ama maddi imkanım olsun cinsel saglık ürünleri satan bir mağaza açmak istiyorum dehşet para var o işte benim gibi çevreden çekinmiyorsan aç derim millet sana iki gün surat yapar sonra bana da şundan bundan lagzım demeye başlar ve cebine para girince herkes sana saygı duyar ;)

sayısal loto bayiliği için engellilere öncelik veriliyor bilgin olsun . iddaa bayiliği için uğraşacağına sayısal bayiliği alırsın

Doğru engellilere öncelik ama lafta eğer arkanda dayın yoksa bayilik zor yine de şansını dene tabi ki

Arkadaşım kesinlikle İnternet Kafe öneririm. Ben 1999 senesinden beri bu işi yapıyorum. Eğer pc bilgin varsa hiç korkma.
Herkesin evinde var ama, evinde olduğu halde özgürce kullanamayanlar yine kafelere geliyor. Çok kardeş, anne babanından kullanamsı gibi etkenlerden evde 1 hatta 2 pc olanlar bile zorluk çekiyor. Kaldı ki bunların hepsi format vs. bilgisi tam değil, ara ara bakım ve format için gelen pc olacak, 3/5 oradan da kalır.
2000'li yılların başındaki işler yok tamam, ama yinede eğer yeri güzel denk getirirsen iş yaparsın. 2000'lerde dağ başına açsan da çuvalla para kazanırdın onlar geçti:)
PC saat parası dışında;
Fare, klavye ve kulaklık
Boş cd-dvd
Çeşitli kablo aparatları satabilir,
Hertürlü kek, gofret, çikolata meşrubat gibi yan gelirlerinde olur. Hele ki ufak tefek arızaları giderebilirsen, ondan da ek gelir olur.

ya internet cafe aslında mantıklı ama nedense içime sinmiyo açıkcası :confused:,bu sayısal loto bayiligine nasıl başvurucam

sayısal bayii daha iyi bence hem yormaz hemde oturdugun yerden para kazanmış olursun bol şanslar allah gönlüne göre versin

Üst Alt