Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DPB Ekim-Kasım Dönemi alımlar için neden hala açıklama yapmaz ki?
sanırım korktuğumuz başımıza gelecek.. kimseden ses seda çıkmıyor. sağlık bakanlığını bu döneme kaydırdıkları için belki herhangi bir alım olmaycak. inşallah söylediklerim doğru çıkmaz adam akıllı bir alım olur.. bir çoğumuzun yüzü güler.
arkadaşlar bu konuda ne yapılacaksa ben varım sağl.b. 2000 kişi ilanıyle meb de 5000 kişiyle göz boyamaya çalışıyorlar .vaadler vaadler biz bedavadan ekmek istemiyoruz. ekmeğimzi çalışarak kazanmak için iş fırsatları istiyoruz önümüzde seçimler var.şimdi ne yaptık yaptık sonradan seçimler yakaştıktan sonra açtık açacaz diye seçimler gelir dayanır.seçimden sonrada temiz 2 sene bekleme birşey sınav ve alımlar seçim sonrsına kalırsa başarı ortalamasını yükselterek bir güzel eleme yaparlar ki unundan baklava börek yap. şahsen ben oyumu kimseye vermem benim oyum bedava deil söz varsa icrratta olsun bizde bir söz var "uzun yürü pek(sert)basma her söze kulak asma(ciddiye alma)"derler.
arkadaşlar bu konuda ne yapılacaksa ben varım sağl.b. 2000 kişi ilanıyle meb de 5000 kişiyle göz boyamaya çalışıyorlar .vaadler vaadler biz bedavadan ekmek istemiyoruz. ekmeğimzi çalışarak kazanmak için iş fırsatları istiyoruz önümüzde seçimler var.şimdi ne yaptık yaptık sonradan seçimler yakaştıktan sonra açtık açacaz diye seçimler gelir dayanır.seçimden sonrada temiz 2 sene bekleme birşey sınav ve alımlar seçim sonrsına kalırsa başarı ortalamasını yükselterek bir güzel eleme yaparlar ki unundan baklava börek yap. şahsen ben oyumu kimseye vermem benim oyum bedava deil söz varsa icrratta olsun bizde bir söz var "hızlı yürü pek(sert)basma her söze kulak asma(ciddiye alma)"derler.bence imza kampanyası filan yapalım
devlet bu yolda güzel bir ilerleyiş sergiliyo yeterki aynen böyle devam etsin.her dönemde 2000 kişi bile alsa bu yakın zamanda açık stoğunu eriteceğinin göstergesi.bundan önceki dönemlerde 64, 128 kişi gibi komik alımlar yapıyordu
arkadaşlar bunu daha önce defalarca değişik başlıklar altında gerekli tüm birimlere email yoluyla başvurduk. belki bileniniz vardır bilmiyorum ama bülent beyin gündem başlığı içerisinde ''engelli memur alımı artarak devam etsin'' başlığını açarsanız orada email gönderilmesi gereken yazı metni ile beraber adresler var. oradan gerekli yerlere gönderebilirsiniz. şimdi biz sessiz kalırsak bu sene seçim de olur biter ve bizler avucumuzu yalamakla yetiniriz. zaten 2010 yılı içerisinde 38000 engelli alması gerekmiyor muydu?
radikal in dediği gibi önceki yılları baz alırsak 15 inde açıklanmalıydı araya hafta sonu girdi belki yarından sonra açıklanır diye düşünüyorum en fazlada 3000 alım yaparlar toplamda 10 bine düzleyip yılı kapatırlar
3000 çok iyi olur ama ben sanmıyorum.kazanamayan arkadaşlar sıra yavaş yavaş sizlere geliyor.hep iyiler kazanıyor ve elenmiş oluyor artık onlar yarışta yok.güzel işsizliğin bittiği günler sizleri bekliyor
benimki öngörüydü en azından vaat edlilenin 3 te birine yakını alımı bu yıl tamamlarlar diye düşünüyorum umarım sağlam bir alım yaparlar hepimiz de atanırız birde merkezi olursa çok iyi olur
bize verilen söz 2010 yılı içerisinde 38 bin kişi değil miydi? ben verilen söze bakarım. o söz ne derece tutulur veya tutulmaz ona bakarım. 3. dönemde bu açığın mutlaka kapatılması gerektiğini düşünüyorum.
Benim duyduğum kadarıyla mecliste bekleyen kanun tasarısında, kamu kurumlarındaki engelli boş kontenjanlarının yıllara yayılarak (3-5 yıl gibi ) doldurulması öngörülüyormuş. Bu tasarı, bu sene 38 bin engelli almayacaklarının bir göstergesi sanırım. iNŞALLAH YANILIYORUMDUR
bu güz dönemi 3000 olsun yeter ama umudum yok birde sağlık bakanlığının yaptığı alımlar bence sağlıkçı personel kontenjanı dolmayacak memur alımında ise çok kişiler açıkta kalacak birde önlisans mezunları ve lisans mezunlarının şansları çok az gih olarak girecek olanlar için.allah herkese hayırlı kapılar açsın devlet büyüklerine de insaf ve anlayış nasip etsin inşallah kimsenin siyaset oyucağı etmesin bizleri