ms hastasıyım. anlasmamız su sekıldeydı doppler sonrası erojen bolgeye test sonucuna gore 1 adet kok hucre + vucuda kordon kanından kok hucre 750 usd fiyatı uygun bulmustum. hersey anlastık. doppler de sıkıntı cıkmadı damarlarım normalmıs. sorunum sinirsel sanırım. yanı ms kaynaklıydı. fakat bne baska sebep bulamıyorum papaverin sonrası kanlanma o gun sona ermedi ve kanı ıgneyle geri çektiler.
hem boyle bir işlem basıma gelmesi hem de cektıgım acı buna yetti ayrıca cuma basıma gelen olay sonrası bolgede hala morluklar gecmedi simsiyah zenci gibi oldum. sebebi kan toplanmasıymıs 2 hafaya gecer denıyor. bu ıslem basıma geldıgınde doktora cok kotu bır referans oldu dedım cunku dopplerde boyle olduysam kım bılır kok hucre de neler yasayacagım iması uyandı.
2 farklı urologa sordum bir baska prof unvanlı doktor kordon kanı ıcın suan da onermiyorum dedi. ama bu doktor kabul etmişti. çünkü sinirleri yenileyebilen indüklenmiş kök hücre dışında tek tedavi elde olan şuan da bu ve fiyatı da dovız kurundan dolayı cok uygundu. ancak doppler de bu talihsiz olay sonrası doktor da ben o sekılde konusunca sana yapmam kok hucre kalsın dedi. kendine guvenen bır ınsan sozlerı degıl pek ben o sekılde konussam dahi. hala da kok hucre yaptırmak ıstıyorum ama once vucudumun duzelmesı gerekecek ama doktordan dolayı tecrübe olumsuz yansıdı cunku daha once doppler oldugumda bu sekılde olmamıstı. papaverın doz fazla mı verıldı dıye dusunmeden edemıyorum