Merhaba ben doğuştan beri anksiyete hastasıyım eskiden beride sürekli temizlik yapardım geçirdiğim kazadan travmadan sonra dahada arttı sürekli ellerimi yıkıyom hiçbiryere dokunamıyorum pislik bulaşacak diye dokunsam hemen ellerimi yıkıyorum sürekli temizlik yapıyorum tekrar tekrar kontrol ediyorum temizlemişiyim diye herşeyi merak ediyorum kötü birşey yapmaktan korkuyorum heran kötü birşey olacak korkusu en ufak şeyde sanki bana birşey diyecekler beni tutuklayacaklar falan herşeyin fotoğrafını çekiyorum biriktiriyorum çekerken birşey diyecekler diyede korkuyorum sürekli başım ağrıyor sürekli tırnaklarımı dudaklarımı yiyorum çok sıkılıyorum heşeyi kafaya takıyorum çok düşünüyorum gelecek kaygısı yaşıyorum çalışamıyorum çünkü hayat boş geliyor intihar etmeyi düşünüyorum hergün kimseye birşey diyemiyorum kendimi savunamıyorum kemelikte var ve 1 haftadır sürekli korku vardı sürekli sağa sola arkama bakıyordum bir sabah bir ses duydum sanki ensemde gibiydi o günden beri gece yatarken ışık açık yatıyorum sürekli gözümü açıp kontrol ediyorum uyumıyorum korkuyorum nasıl kurtulurum bu hastalıklardan doktor yatış önerdi sizce yatmalıyım psikiyatri servisi nasıl biryer korkuyorum orda diğer hastalar bana zarar verirler diye refakatçide almıyolarmış tek başıma yatamam ekt tedavisini öneriyormusunuz desteğinize fikirklerinize ihitiyacım var teşekkürler.