Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğum borçlanması emeklilik için avantaj sağlar mı?

t-i-l-k-i

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
Halam 37 yaşında vergi indirimi var benim soru aslında şu
İki çocuğu var biri 18 diğeri 12 yaşında çocukarindan dolaya emekliliginde yani bir faydası olurmu örneğin
365 gün SGK primi sayarsak bu prim 400 yada 450 gün olarak hesaplanirmi böyle kanun varmı sevgiler

Oluyor....gidip evrak doldurup veriyorsunuz...belli bir miktar ücreti var... emeklilik süresinden düşüyor...

Bende onu sordum yani halamın biri 12 diğeri 18 yaşında vergi indirimi var 1 yıllık sigorta yani iki yıla tekamül edermi bunu soruyorum saygılar

t-i-l-k-i

Her çocuk için (o sürede sigortalılığının olmaması şartı ile) 2 yıl borçlanabilir. Bire iki gibi bir şey yok.

t-i-l-k-i

1 çocuk için 2 yıl borclanilaniliyor, ben iki çocuktan 1 tanesinin 288 gününü borclandim 11.000 TL ödedim shk sistemine yansıdı , borclanabilecegim 1000 gün civarı mevcut

Üst Alt