Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğalgaz sayacının pili az uyarısı..?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
dunden beri sayacta pil az....pil az diye yaziyor
bilmem alfaseri arayin yaziyor
tuh kiskiyamette basima masraf kapisimi acicak bu sayac soguktami kalacagim
bilgisi olanlar beni aydinlatsa cok makbule gececek napmam lazim ne kadar para hazirlamam lazim gelecek olan eleman ne yapacak ona gore telefon ettirip hazirligimi yapayim malum kulak sagir birilerine muhtac olacaz galiba

Ankara'dasın ve sanırım sizinki ön ödemeli oluyor.
Bizde doğalgaz sayaçlarında pil falan yok ne İstanbul'da ne de İzmir'de öyle bişey görmedim Ankara'da farklı anlaşılan.

tesekkurler ehhh yarin bi telefon ettiricez artik birini bulup basa gelen cekilir pili ben ellemem zaten:)

Gelip pili değiştiriyorlar sadece parasını gaz alırken ödüyorsunuz sistem görüyorlar,fazla parada tutmaz korkmanıza gerek yok karda kışdada kalmazsınız 2 dk iş.
Aslında firmadan gelip sürekli apartman apartman kontrol ediyorlar kontrol edildiğine dair eğer evde yoksanız posta kutusuna sarı kontrol edildi kağıdı atıyorlar zaman zaman demek size daha gelmemişler.

Üst Alt