Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

DMD testi yapmak üzere yürüme zorluğu çeken golden retriever cinsi köpek aranıyor..

fark36

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Site yöneticisinin notu: Bu duyuruyu hangi kurum adına ve hangi ünvanla yaptığınız belli olmadığı için iletişim bilgileriniz silindi.

merhaba arkadaşlar
DMD hastalığında kök hücre tedavisi uygulanabilmesi için sağlık bakanlığının öne sürdüğü şart türkiyede hayvan deneyi o neden le yaptığımız araştırmada bir takım golden retriever cinsi köpeklerde dmd hastalığı varmış
o nedenle yürüme zorluğu çeken golden retriever cinsi DMD testi yapmak üzere köpek arıyoruz
lütfen bunu olabildiğince yayalım hayvan deneyinide bitirirsek sağlık bakanlığı kök hücre çalışmaları için izin vermek zorunda kalacaktır

golden retriever cinsi köpek aranıyor

sayın yönetici yukarda yazdığım başlığa bu duyuruyu hangi kurum ve hangi ünvanla yaptığım sorulmaktadır. ben 19 aylık dmd duchenne hastası bir çocuğun babası sıfatıyla yapıyorum ve kök hücre çalışması yapan doktorlarımıza destek amaçlı yapıyorum sitenizde bunu duyurmamın bir sakıncasımı var eğer tedavi umudu doğarsa bundan sadece benim oğlum değil diğer 100.000 kas hastası çocuğunda yararlanacağı açıktır. böyle bir duyuruyu engellemenizin sebebini açıklarmısınız

Ahmet bey, kimdir o doktorlar acaba? Kurumsal olarak arandığına dair bir duyuru var mı? Siz kimsiniz? O doktorlar size "biz hayvan bulamadık, Ahmet bey bi zahmet siz bulun mu" dediler? Ya da şöyle sorayım, ben köpeğimi bu uygulama için vereceğim diyelim, nereye müracaat etmeliyim?

Bunları sormaktan daha doğal bir şey olabilir mi?

merhaba

öncelikle ben ahmet göze 19 aylık oğlum DMD hastası oğlumun hastalığını öğrendiğimde tedavisinin olmadığınıda öğrendim. yazılı ve görsel basında her gün kök hücre ile ilgili haberleri okudukça türkiyenin kök hücre konusunda hangi aşamada olduğunu araştırdım ve dmd ile ilgili yapılan bir çalışmanın olup olmadığına baktım. bu esnada güzel ülkemde 3 çeşit dr olduğunu gördüm bir kısım dr lar imkan verildiğinde avrupanın çok önünde olabileceklerini bir kısım dr ların ise avrupa ve amerika çalışıyor bekleyelim onlar bulunca biz gider alırız ve ülkemizde uygularız birde 3 çeşit dr varki onlar deyimin tam anlamı ile ŞEREFSİZLER ülkemizdeki her yeniliğin önünde engel olarak duruken bir taraftanda engel olduğu konularda yurt dışına umut tacirliği yaparak belirli komisyonlar karşılığında hasta göndermekteler bunları gördükçe facebookta SON ÇARE KÖK HÜCRE NAKLİ ÇALIŞMALARINA DESTEK gurubunu kurdum ben ve bir çok dmd hastası ailesi olarak kök hücre ile ilgili çalışma yapan dr lara destek olmaya başladık 22 nisan 2010 tarihinde sağlık bakanlığında tedavi hizmetleri genel müdürlüğünde bu konu ile ilgili bir toplantı düzenlendi ve bu toplantıda hayvan deneyi istediler hayvan deneyi için gerekli olan kök hücre üretiminin hazırlıkları tamamlandı şimdi ise sadece hastalıklı golden retriever bulmak kaldı bu konuda dr larımızda yurt içi ve yurt dışında araştırma içerisindeler baştada dediğim gibi hasta aileleri olarak bizlerde dr larımıza yardım etmek üzere bu yola çıktık böyle bir köpekle ilgili bilgi vermek isteyenler fark36@hotmail.com adresine mesaj atabilir saygılarımla

ilginc

Ahmet bey
sizin aradıgınız bu köpek hastalıklı degil deneme yapacak doktor veya kuruluş veteriner okulları veya hayvan barınaklarından elde ederler ve bu hayvanın distropin adlı genini bozarlar ve kasları zayıflar bu şekilde olur sizin istediginiz hastalıklı köpek yoktur.

Acıkcası ben merak ettim Türkiyede bu calışmayı yapacak kurum veya bir kuruluş veyada bir doktor ismi var mı merak ediyorum ? saglık Bakanlıgı destekliyor ise :D kocaman türkiye saglık bakanlıgı golden retriever cinsi köpegini nasıl bulamaz çok gülüncüme gitti kusura bakmayın

Üst Alt