Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dizüstü protez için tavsiyeleriniz..?

elvismail

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
dizüstü protez yaptıracağım... Sağ ayak ve ilk protezim...İlk mikro işlemcili takılmıyormuş diye öğrendim...devletin ödediği silikonlu, modüler protez kullanan var mı ? ve mikro işlemcili için ne kadar beklemem gerekiyor? ve iyi bir protez yapan yer tavsiyesi...

kardeş geçmiş olsun bende protez kullanıcısıyım ama benimki diz altı biraz değil baya fark ediyo benim kendi bizzat yaptırdığım yeri öneririm ankarada şimdi gelelim işin püf noktasına ilk protezim mödüller hiç bir fonksiyonu özelliğini olmayan 2 silikon laynır ve ozaman devlet ödemesi yoktu cebimden vermiş tim ve ardından bi silikon laynır ve şu an harmoni yani aktif vakumlu protez kullanıyom şimdi ayak hazır silikon laynırlarda ve alt modellerde orta boru kısmı hazır en önemli nokta ayağının içine gireceği soket kısmı çok önemli eğer sokey iyi yapıldı ise gerisi hallolur soketi yeterki dökümü güzel olsun ve 2002 den bu yana protez kullanıcısıyım

turan yılmaz;
Bilgiler için teşekkürler...

betül1964;
tavsiye için teşekkürler...

mikro işlemcili ile normal protez süreci hakkında bilgi alamadım aralarında uçurum mu var ?

mikro işlemcili ile normal arasındaki fark artık ikisinide 3 basamak hastane yazıyo bu 1 gelelim 2 ikisinide ortapedi fizik ve psikriyatır kaşe imzalı ve ikiside fizik rehabilitasyondan onay alıyo işte tam burda fark ediyo normal silikonluyu belki hemen onaylıyor ama mikro işlemcili hemen onay vermiyor arkadaşımın dediği mikro işlemcili de basamak inip cıkıyosun desteksiz protez ayağın üzerinde belli bi saniye bekletiliyor ve yürüyüşüne bakıyorlar rahat yürüyomu ona göre k1 k2 k3 k4 eğer yürüşünü beğenmezlerse onay alamıyosun ama normal silikona onay veriliyo bahsettiğim kişi serdar abi kendisiyle medikalçimde tanıştık benden sonra yaptırdı kendisi hala aktif olarak görüşüyoruz kendisiyle ve ilk protezi mikro işlemcili vermiyor duyduğuma göre kanser hastalarına kemoterapi görenlere belli şartları var vede yaşada önem veriliyo belli bi yaşa vermiyorlar ama yaş nedir bilmiyorum ve bir ekleme daha emekli isen çalışmıyosan onuda göz önünde bulunduruyor bana da sormuşlardı çalışıp çalışmadığı umarım yardımcı olmuşumdur

Üst Alt