Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz üstü amputasyonda hangi tür protez kullanmalıyım?

emrahfb88

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar ben diz üstü ampütasyon olacağım istanbul göstepe medicalde doç.dr.önder ofluoğlu doktorumun önerdiği nesa ortopediciye gittim protez baçakları görüp fiyat aldim sizlerde bana bu konuda tecrübelerinizi aktarırsanız memnun olurum sorularım 1: nesa ortopedi nasıldır orda protez yaptıran varmı 2:ne tür bir protez kullanayım dizden hidrolikli olması iyimidir. 3:ssk lıyım ve iş yerinde düstüm iş kazası oluyo bir nevi bu yuzden ssk protezlerde ne kadarını karsılıyor ssk işleriyle bizmi ugraşıyoruz medicalci mi 4: nişanlıyım 6 ay sonra 15,06,2013 de düğünüm var o güne kadar proteze alışabilir rahatca yürüyebilirmiyim.

vericeğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum herkeze acil sifalar diliyorum saygılarımla

turan kardeş devlet 45 milyara kadar ödüyor diyosun yani aldığım protezin tamamını mı ödüyor misal ben 14 milyarlık bir protez aldım hepsini sigorta karşılıyormu.
nesa ortopedicideki adam bana 14 ilyarlık bir protez gösterdi dizden hidrolikli ve devlet bunun 7 bin tl sini karşılıyor dedi bu konuda bana bilgi verebilecek biri var mı acil

merhaba emrah öncelikle geçmiş olsun bende dizaltı protez kullanıyorum turan kardeşin söylediği doğru 45 bin civarına kadar devlet karşılıyo fakat buna uygun aktif kullanıcı olduğunu belirtmen gerekiyo bazı kretierler gerekiyo mesela genç yaş aktif bir yaşam falan bunla ilgili hasteneden rapor çıkartıyosun bir üst kurulda onaylanırsa elektronik protezi karşılıyor devlet sana söylenen protez elektronik değil fiyatıda 14 bin pahalı kimsenin günahını almıyayım ama doktorların gönderdiği medikalciler onlarla anlaşmalı oluyo doktorada bi kaçbin lirası gidiyo ben çok araştırdım protezi yaptırırken kendim buldum çokda memnunum protezde işçilik ve protez yapıldıktan sonraki alışma dönemindeki yapılanlar daha önemli

not_impossible;

verdiğin cvp için teşekkür ederim peki siz hangi medicalcıda yaptırdınız ve elektronik olması dahamı iyi birde süre olarak ne kadar sürer proteze alışmam ve ameliyattan kaç gün sora başlanıyor protez kullanmaya

bu raparo özel hastaneden alabiliyormuyuz çünkü doktorum medicalde bu raporu alırsam mikro işlemcili protez yaptırırsam bana maliyeti ne kadar olur

arkadaşım öncelik le geçmiş olsun ..ben micro işlemcili elektronik diz eklemi kullanıyorum diz üstü 48.000 tl ve hepsini devlet karşa-ılıyor tabi bu ara da çok çeşitli diz eklemivar bun dan daha önemlisi üç onay lazım birincisi bulun duğun şehirdeki araştırma hastanesi ikinci istanbul veya ankarada olan rehabilitasyon onaylıycak protezi kullanıp alışınca tekrar onaylamak için ankara veye istanbuldaki rehabiliytasyon merkezine gitcen aya ğında görücek yer tabi bazı testlere sokucaklar eyer geçersen protez onaylanır bu arada 10yıl birdaha protez alma hakkın olmayacak ..bu yüzden bence fazla acele etme..alışmaya gelince ben bu protezi toplam 2 haftata alışıp kullandım vede onaylattım ..herkezin hakkının hayırlısı olsun

peki protezi aldık ama onaylanmadı ne olcak tekrar geri verebiliyormuyoz ve anladıgım kadarıyla özel hastaneden alamıyoruz bu raporu ben ilk defa kullanıcam ve 6 ay içinde halletmem gerekiyo mikro işlemci diğerlerine göre daha mı iyi ve mikro işlemciyle aksamadan yürüyebilirmiyim ve koşma ihtimalim olabilir mi

sizin nasıl protez istediğiniz değil ... sizin hangi protezi uygun olduğunuzu konuşmak daha mantıklı ve sizi tatminkar olcaktır. saygıalrımla geçmiş olsun.

arkadaşlar protezi mi aktif ortopedide yaptırdım diz üstü micro işlemcili onayıda aldım sagolsun aktif ortopediden cok yardımcı oldular protez yaptırcak arkadaşlar iy araştırıp dogru yere gitsinler ben cok araştırdım ve ne sanslıyım ki hasan ustayla tanıstım her türlü derdimi iştenlikle dinleyip bana yardımcı oldular şimdi onların sayesinde cok düzgün şekilde yürüyorum bana desteği olan başta hasan usta ismail abi erol abi ve deniz ablaya teşekkürü bir borc biliyorum sizlerde bu güzide insanlarla tanışmak isterseniz firma numarası - 0212 530 61 19 - 27 Şehremini Mah.Köprülüzade Sk. Fındıkzade/Fatihte isterseniz kendi numaramıda veriyorum daha detaylı bilgi almak istiyenler arıyabilir 05062124320

turan kardeşim tabiki seninde katkın oldu sağolsun aradın merak ettin bilgi verdin allah razı olsun cok teşekkür ederim hersey için

değerli kardeşlerim protez denince benim kafam karma karışık anlayamadığım çok şey var.neden bana protez en son çara diniliyor benim yaşım geç oldugundanmı yoksa bu rahatsızlığa sonradan yakalandığım içinmi 6 sene oldu sıkıntım çoğaldı hale yaşın geç deniliyor bunun sebepleri nelerdir bilgisi olan arkadaşlar yardım bekliyorum.

sen vücut içine konan örnek diz veya kalça protezleriyle karıştırıyosun gerçi ikiside protez ama biri ayağı olmayana medikalçi yapıyo diğeri ise doktor ameliyatta kemiğin içine koyuyor aradaki fark sen protezleri birazcık karıştırmışsın

slm arkadaşlar ben diz üstü ampütasyon olacağım istanbul göstepe medicalde doç.dr.önder ofluoğlu doktorumun önerdiği nesa ortopediciye gittim protez baçakları görüp fiyat aldim sizlerde bana bu konuda tecrübelerinizi aktarırsanız memnun olurum sorularım 1: nesa ortopedi nasıldır orda protez yaptıran varmı 2:ne tür bir protez kullanayım dizden hidrolikli olması iyimidir. 3:ssk lıyım ve iş yerinde düstüm iş kazası oluyo bir nevi bu yuzden ssk protezlerde ne kadarını karsılıyor ssk işleriyle bizmi ugraşıyoruz medicalci mi 4: nişanlıyım 6 ay sonra 15,06,2013 de düğünüm var o güne kadar proteze alışabilir rahatca yürüyebilirmiyim.

vericeğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum herkeze acil sifalar diliyorum saygılarımla
Daha ameliyat bile olmamış.......:confused: .../12/2012

arkadaşlar protezi mi aktif ortopedide yaptırdım diz üstü micro işlemcili onayıda aldım sagolsun aktif ortopediden cok yardımcı oldular protez yaptırcak arkadaşlar iy araştırıp dogru yere gitsinler ben cok araştırdım ve ne sanslıyım ki hasan ustayla tanıstım her türlü derdimi iştenlikle dinleyip bana yardımcı oldular şimdi onların sayesinde cok düzgün şekilde yürüyorum bana desteği olan başta hasan usta ismail abi erol abi ve deniz ablaya teşekkürü bir borc biliyorum sizlerde bu güzide insanlarla tanışmak isterseniz firma numarası - 0212 530 61 19 - 27 Şehremini Mah.Köprülüzade Sk. Fındıkzade/Fatihte isterseniz kendi numaramıda veriyorum daha detaylı bilgi almak istiyenler arıyabilir 05062124320
İki ay sonra .../2/2013 de şahıs ameliyatı olmuş. Yarası kapanmış. Üstüne biyonik bacağını bile taktırmış:confused::eek:

Üst Alt