Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz problemime ve rapora rağmen komutan beni zorlamaya devam ediyor..?

Hasan5656

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, İyi ağbler kolay gelsin. Şuan askerdeyim. Kısa dönem olarak.

Benim sağ dizimde problem var. Minisküs kopması, ön çapraz bağlarda kopma vede ileri derecede şekil bozukluğu oluşmuş dizimde. Askere gelmeden önce daha iyiydim normal yürüyebiliyordum. Ama askerlikten yapılan hareketlerden dolayı ayağım çok kötü duruma geldi yürüyemeyecek oturamayacak hale geldim. Topallıyorum yürürken.

Sağ ayağımdaki problemden dolayı sol ayağıma yüklendiğim için aynı ağrılar onda da baş gösterdi. Bu halimdem dolayı ağrılardan dolayı ağlayacak hale geldim. Lavabo ihtiyacımı bile karşılayamıyorum. Psikolojim bozuldu.

Doktora gittim emr çekmemi söyledi. Çektim.emr sonucu çıkana kadar 10 gün spor yapmama raporu verdi. Buna rağmen komutan eğilip kaldırmaya şınav çektirmeye yürütmeye iş yaptırmaya çalışıyor. Halimi gördüğü halde. Adam rapor filan dinlemiyor. Ruhen ve sağlık olarak çok çöktüm psikolojim bozuldu.

Sizce Burada nasıl bir yol izleyebilirim? Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

Hasan5656

Bir üst komutana çıkıp durumunu anlatmanı öneririm. Rapora rağmen sağlığını zora sokan bir şeyler yaptıramazlar sana.
Eğer böyle devam ederse, ailen askeri konularda uzman bir avukatla birlikte seni ziyaret etsin ve bölük komutanı ile görüşsün.

Üst Alt