Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz kapağı çıkığını kontrol etmek için uzun bacak breysi mi kullanılmalı?

Suret

Aktif Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
3
Merhaba,

Diz kapağı cikigini kontrol etmek için uzun bacak breysi mı kullanılmalıdır?
Normalde kısa yürüme cihazı kullanıyorum, bacagimda 4 cm kısalık mevcut. ayrıca dizim kaymasin diye dizlik kullaniyorum. Uzun yürüme cihazları ne için kullanılıyor?

Slm diz kapağı kayması derken dizini kitliye biliyormusun bağlardamı sorun var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sadettin başer sol diz kapagim sola doğru kayıyor, nuks patella dislokasyonu ve gelişim geriliği diye tanı konuldu. Dizim mütemadiyen çıkıyor, kendim normalde kısa yürüme cihazı ve dizlik kullanıyorum, ama uzun yürüme cihazı mı kullanmak gerekiyor? Dizlikle çok rahatım

Geçmiş olaun öncelikle bir fizyoterapiste gözükebilirsin balgatta fzt.zeki bek var istersen numarasını verebilirim

Ortopedi doktoruna gittim geçtiğimiz hafta bu şekilde tani belirledi, ameliyat diyor ama ben ameliyat olmak istemiyorum, bu zamana kadar üç kere ameliyat oldum dizimden olmasa da daha onların travmasıni atlatamadım:(

Ya da dizlik kullanicaksin diyor.. Sadettin başer

Bence bi görmesinde fayda var çünkü dizliklerin birsürü çeşidi var

Doğrudur elbette ama artık işe girdikten sonra etraflıca bir muayene olabilirim, inşallah işe girmek için yüzde kırk raporumu alabilirsem.. Sadettin başer

Hayırlısı olsun tekrar geçmiş olsun

son tahlilde dizlik ve kısa yürüme cihazını aynı anda kullanan kimse yok mu? uzun yürüme cihazı işlevi görüyor mu esasen...?

Üst Alt