Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diz altı protezimi nerede yeniletebilirim?

türk

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Selam diz altı kullanan arkadaşlar lütfen deneyimlerinize ihtiycım var.şu anda silikon pimli sistem kullanıyorum.harmony vakumlu sistemden bahsediliyor ne kadar iyidir .bunu öğrnmek istiyorum.haftada bir gün 20-25 km dağ yürüyüşü yapıyorum.bu sebepten sağlam ve rahat olması gerek .
çevremdekiler İST / HAYAT ORTAPEDİ veya İZMİR DURU ORTP olarak tercih edebilirsin diyorlar.sizler ne dersiniz?deneyim ve tercihleriniz benim için çok önemli lütfen
paylaşın teşekkürler.

sevgili TÜRK istanbulda özel bilim ortopediye yaptırabilirsin ustası 37 senelik usta ve işini çok iyi yapan birisidir ..

izmirdede simay medikal var oda işinin ehlidir görüşmende fayda var derim...

ÖZEL BİLİM ORTOPEDİ : 212 588 95 05

asla ama asla ÖZEL BİLİM ORTOPEDİDE protez yaptırmayın dolandırıcı ve sahtekarlar aktif vakum protez yapıyorum diyerek pasif vakup protez yaptılar bana 2 senedir ugraşıyorum daha sonra detaylarıyla yazıcam

Ben dünyanın 1 numaralı yerine yaptırıyorum Ottobock genel merkezine İstanbul tavsiye ederim..

Merhaba Honest ottobuck mecidiyeköydeki yer de sgklıya protez yapıyor mu ki? Benim bildiğim yapmıyor ücretini ödersen anca sizde öylemi yaptırdınız?

Burada herhangi bir engeli olmayan ticari amaçla üye olanların önerilerini değil de uzun süredir protez kullanan arkadaşların önerilerini alırsanız; sizin için daha sağlıklı olur..

Üst Alt