Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
1989 yılında özel sektörde çalıştım 1999 yılında askeriyeye engellli kadrosundan imtahanla işe girdim torpilim yoktu ama illa torpil arıyorsanız benim ki ALLAH cc dır nasip etti girdim benim farkım olmadığını ispatlamak için tesviye bölümünde polisajcı , silahlar bölümünde emniyet personeli , ayrıca birliğe kütüphaneci olarak önce 200 adet askeri yönerge idi araştırdım yayın evlerinden kitap dilenciliği yaparak 1 kuruş ödemeden 10.000 kitap ile kurdum daha sonraları bilgi işlem sorumlusu oldum iki birimi aynı anda çalıştım 20 yılımı doldurdum fakat sivil hayatımda başıma gelen talihsiz bir olay yüzünden emekliliğimi istedim. şu anda yaşlılık aylığı almaktayım. kendimi rahatsız tüm arkadaşlarımın savaşcısı olarak görmekteyim , arkadaşlar forumları gezdiğimde çoğu arkadaşımın ön yargılı olduğunu görmekteyim buda beni üzmektedir eğri oturalım ama doğru konuşalım. Ankara ikamet etmekteyim nereye tabela koydurmak istesem nerde rampa görmesem hemen gerekli mercilere başvurarak yaptırmayı başardım inanın hiçbir kurumda bankalar da dahil sıra beklemiyorum yeterki siz rica etmeyi bilin beni üzen tek şey bizlerin içinde bulunan suistimal eden kişilerdir. tüm arkadaşlarımla görüşmeye devam edecem..