Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyaliz hastası arkadaşıma devlete yüksün, çalışmıyorsun denmesine üzüldüm.

muhammet karakuş

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar engelli olmak bizim suçumuzmu. benim bi tane diyaliz hastası arkadaşım var hastanede hem diyalize giriyodu hemde sekreterlik yapıyodu. geçen gün onun yöneticisi demişki sen devlete yüksün hem bir sürü giderlerin var hemde çalışmıyosun demiş. çocuk diyalize girdikten sonra mecbur o günde çalışamıyo. bu nasıl bir düşüncedir. benim başıma böyle bişey gelse napardım bilemem. ama çok üzüldüm ya. Allah kimsenin başına vermesin :(

benim başıma gelse tekme tokat dalarım diyen kişiye bu kişi bir tek ondan anlar çünkü gerisi boş.

şahitlendirirse , işvereni hakkında hukuki işlemleri başlatabilir.

ben duyduğumda çok üzüldüm ama aynı hareketi bana yapsa yöneticiyi elimden kimse alamaz istifayıda basarım çıkar giderim.

tedavi masrafları ve maaşı o salağın cebinden mi çıkıyormuş ona ne olmuş? o işine baksın devlet bunu sorun etmiyor da bu dallamalara ne oluyor anlamıyorum adam kanuni hakkını istediği gibi kullanır buna da bok yemek düşer hiç kafasına takmasın keyfien baksın geçmiş olsun

okumak cahilliği alır EŞŞEKLİK baki kalır!!!o yöneticisi miidr ne idüğü belli olmayan şahisyete bu söz iyi gider ama böylelerinin eşşekliği baki kalmıştır..terbiyesiz arsız yaratık.

Böyle gavatları bilmem ne çocuklarını yönetici yaparlar işte,kendisi ne boka yarıyormuş da devlete faydası varmış ki..!

Bence şikayet etsin bunun adı mobing tir ve cezasıda ağırdır.Devletin tanıdığı hakları yönetici alamaz.Devlet onu işe alırken bu halini raporunu bilmiyomuydu.Bu durumlarda ne kadar korkarsanız o kadar üstünüze gelirler bence davalık bi durumdur.Hem hakaret var hem aşağılama hemde baskı.Arkadaşın biride istifa eder giderdim demiş bu o yöneticiye ödül olur.gavura kızıp oruç bozulmaz.

Maalesef hemodiyaliz yapan arkadaşların yaşadıkları en büyük sıkıntı bu yönde. Hafta 3 gün diyalize giriyorlar ve o günlerde çalışamıyorlar. 1 günde hafta tatili geriye çalışmak için 3 gün kalıyor ve iş veren diyaliz kelimesini duyduğunda işe başlayacaksak işe almıyor, çalışıyorsak işten çıkartıyor. Ama bu işin birde hesap günü var ya bu dünyada yada ahirette. İşten çıkartanın bir gün başına geldiğinde anlıyor.

Üst Alt