Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diş taşlarımı temizlettireceğim. Özelde mi devlette mi temizlettireyim?

erbin

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
28
Arkadaşlar

Ben diş taşlarımı temizletmek ve dişlerimi beyazlatmak istiyorum. Özel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinde diş taşı temizletme ücreti 870 TL imiş. Devlet Hastanelerinde çalışan diş hekimleri diş taşlarını temizliyorlar mı ? Aranızda devlet hastanelerinde diş taşı temizlettiren ve memnun kalan var mı? Sizler diş taşı temizliği için devlet hastanelerini mi özel ağız ve diş sağlığı merkezlerini mi önerirsiniz ?

erbin tedavi için devlet hastanesinde yaptırmıştım. Ne kadar beyaz oldu hatırlamıyorum. Tedavi için yapılmıştı. Önceligim diş tedavisi oldugu için özel agız ve diş saglıgı merkezlerine fiyat yüksek oldugu için gidememistim. Bulundugunuz şehirde araştırmanız sizin için dogru olur. Özel klinik isimlerini yazdıgınızda veya devlet hastanesini yazdıgınızda tedavi yaptıran insanların yorumları çıkar. Bulundugunuz şehirde nereye gideceginiz kafanızda netleşir . Geçmiş olsun

Diş beyazlatmayı bende çok istiyorum ama hep duyduğum iyi olmadığı, yani dişine zarar veriyor diyorlar,

diş beyazlatma mantığı karbonat ile bildiğiniz aynı .veya beyazlatıcı diş macunları . otomatik motorlu fırçalarla yapıldığında düzenli dişlerde renk açılması oluyor.ancak doktorun yaptığı daha güçlü bir motor daha güçlü bir beyazlatıcı karışım ama çay tiryakiliğiniz varsa 1 aya yine oluyor ve her defasında diş minesi zarar görüyor .üst cilasını kazır gibi düşünün.ablam dişhekimi ama bana 6 ayda bir ancak yapar çünkü dişlere gerçekten zarar veriyor.ne kadar hassas olunsa da . dişlerim çok zayıf devamlı kalsiyum da alıyorum .

erbin

Benim bildiğim devlet hastaneleri senin isteğine göre yapmıyor ihtiyaç varsa yapıyor. İmkan varsa özelde yaptırın tabi.

Üst Alt