Sıkıntı edecek birşey yok valla bak.. Seni teselli etmek için demiyorum..
Sistemden ben de şikayetçiyim beşinci aydan beri gidip geliyorum.. 2 seneye bitmez benim bu dolgu işleri.. Neyse.. Konu sensin şimdi..
Dişin durumuna göre kısa ya da uzun sürebilir dolgu işin.. Benim dişlerde daha başka sorunlar olduğu için uzun sürüyor.. Eğer sen de ayrı tedavi gerektirecek bir durum yoksa yarım saate biter işin.. Kalbinden rahatsız olduğun için ayrı bir tedavi şekli uygulanır mı bilmiyorum.. Ben de meraklandım şimdi açıkcası, iğne yaparlar mı acaba bu durumda sana..? Bilemicem valla...
Sen zaten görmeyeceksin ya olan biteni yum gözünü doktor da baksın işene.. Gerisini düşünme..
Ha acıdı, ha acıyacak diye tedirgin etme kendini.. Dayanılıyor.. Öyle aman aman büyük bir acı yok.. Rahatsızlık verecek tek şey adını bilmiyorum o cihazın, tııırt tıırt diye ses çıkaran bi lanet cihaz var.. O işte dişlerini kamaştırıyor işlem yapılırken.. Törpü gibi bişi galiba.. Görmediğim için çalışırken ki halini tarifle bu kadar olur gülmeyin lütfen..
Hepsi bittikten sonra en ufak bir ağrı hissetmeden kalkarsın masadan..
Geçmiş olsun şimdiden.. Dolgu işin bitince yaz buraya merak ederim, ne oldu ne bitti...