Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diş beyazlatmada çok etkili bir ürünmüş. Opalescence kullanan var mı?

Descartes

Aktif Üye
Konular
100
Reaksiyonlar
356
mRgxvZ.jpg

Erkek kardeşimin , diş hekimliği yapan bir arkadaşı var. Bu ürünü tavsiye etti. İnternetten kullanıcı yorumlarını okudum. Diş beyazlatmada çok etkili olduğunu yazmışlar. Fiyatı 370 lira, biraz pahalı ama işe yararsa sıkıntı değil. 2 kutu sipariş verdim. Çarşamba gibi elime ulaşır. Başlıkta sorduğum gibi , bu ürünü kullanan var mı ?

bende de diş sararması çok etkili bir ürün müdür ki ben de mi sipariş versem acaba.

@republix, diş hekiminden tavsiye aldım. 2 kutu sipariş verdim. Kullanınca etkisini göreceğiz

Sen de sipariş verebilirsin.

@berke26, normal diş macunu ama piyasada satılan bilindik markalar (signal,ipana,colgate vs) gibi değil.
  • Sadece bir ayda dişlerin rengini açmak için yüzey lekelerini giderir1
  • Çürükleri önlemeye ve mineyi güçlendirmeye yardımcı olan sodyum florid içerir2
  • Olağanüstü florid alımı3
  • Sürekli kullanım için güvenli
  • Uzun süreli taze nefes için eşsiz Cool Mint aroması

İnternette , içerik özelliklerini aratınca böyle detaylar çıkıyor

Sigara bırakılır da kahveyi bırakamıyorum.Neyle temizlersek temizleyelim yine sarılık kalıyor

@Sansarius, doğrudur . Sigarayı bıraktım ama aynen senin gibi kahveyi bırakamıyorum

Bakalım , kullanınca etkisini göreceğiz. Burada paylaşırım.

@republix,

(y)Tavsiyemi dikkate aldığınız için teşekkür ederim. Normalde sadece akşam yemeğinden sonra, günde 1 defa dişlerimi fırçalarım

Ama bu ürünü alınca öğle yemeğinden sonra da fırçalayacağım. İnş. siz de fayda görürsünüz.

Üst Alt