Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba bir konuda yardımı alabilirim bir sorum olacak bana yardımcı olursanız sevinirim.didim'de bir otelde fizyoterapi yapıldığını ve bedelinin ssk tarafından karşılandığını duydum bilginiz varsa paylaşırmısınız
eğer doktorunuz termal tedavi şekilinde bi sevk verir ise siz öncesinde masrafları cebinizden karşılıyorsunuz sonrasında alacağınız fatura ile ssk ya müracat edip harcadığınz tutarı geri alabilirsiniz .. denizwill hanımın da söylediği gibi caprice palas ta bu tür bi tedavi var ..
Ben caprice otelin fizyoterapistiyim bizde elektroterapi yok manuel terapi yöntemleri , talassoterapi ve su içi tedaviler var ve sgk ile anlaşmamız yok...bilginiz olsun
burada didimde havuzda terapi yapıldığını duydum ve bedelin sgk tarafından karşılandığını bilen varsa rica edicem resmi gazetede yayımlanmış yaklaşık 1 sene önce duyduğum kadar ile
Sgk karşılamıyor ancak yeni açılan kurumumuzda (Herafiz) özel sağlık sigortası haziran 2018 tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Konaklama imkanı bulunmaktadır.