Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devletin kendisi engelli personel çalıştırmıyor ki!

uğuracar

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey söyliyeyim engelliler içi mesleki eğitim çalışmaları vb. organizasyonlar yapmaya çalışılıyor , engelliler eeğitim hakkından muaf olmamalıdır ddeniyor.YAHU devletin kendisi türkiye geneli yaklaşık 48000 engelli vatandaşı çalıştırması gerekirken yaklaşık 8000 engelli vatandaşa iş veriyor yani 40000 boş kadro. Şimdi soruyorum hani engell çalıştırmayan para cezası ödüyordu, yoksa bu para cezası sakız parası gibi komik bir rakam mı? ben üniversite matematik ööğrencisiyim seneye mezun olucam benim aklıma ister istemez şu geliyor deblet böyle yaparsa özel ...... anlıyan anladı. Şimdi başka bi soru soruyorum bizim şu çok bilmiş işçi sendikaları memur sendikaları nerde , yoksa bu işten bir çıkarları yokta mı birşey söylemiyorlar. bu cümleleri okudduğunda kızacak insanlar olabilir. Ama Allah aşkına söyleyin yanlış mı söylüyorum, veya yanlış mı biliyorum. Yani gazetelerin yazdıkları yanlış mı? bence kmise alınmasın devlet bizi siz evinizde durun bboş verin okumayı zaten ben size iş falan bulmayacam siz kendinizi yormayın üç ayda bir verdiğim parayla idare edin, olmazsa başka bişiler daha yaparız mı diyor. aslında daha yazıcam daha doğrusu açıcam ağzımıda

eğer bildiklerim yanlışsa, sölediklerim hatalıysa beni bildirmenizi bekliyorum. hatalı cümeler kullandıysam affola

ÖNCELİKLE RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLAR SAYGILARIMI SUNARIM
degerli kardeşlerim inanın bizler sadece boş işlerle ugraşıyoruz o yüzden bu kadar çok sevdigim bu siteye artık eskisi gibi girmek istemiyorum sebep/çünkü ne site yöneticileri nede üyeler birleşip birşey yapmak için ugraşmıyorlar herkes kafasına göre yazıyor birlikten kuvvet dogar gelin birleşelim gidip başbakanla görüşelim burda vakit öldürecegimize kendimiz ve diger insanlar için onların sesi olalım ne kaybederizki farz edin ankaraya bir sınava gidiyoruz randevu talebini ben ileteyim isterseniz en basit kısa bir örnek merkez bankası hademe alıyor hademe dogum tarihi adamına göre veriliyor üstelik askerligide komanda yapmış olması lazımmış pes uuuuuulan pes çünkü adasmları bu şartı taşıyorda ondan bunları gördükten sonra burda konuşmanın anlamı bence yoktur karar verin ne gerekirse ben uyarım saygılarımla

Başbakan bizleri hesaba almıyorsa almasını da evel allah bildirmesini biliriz.Boş nutuklara karnımız tok artık.Garip guraba,fakir fukara,edebiyatını yapıp duruyor zaten.Bizler bu sitede kendimiz yazıp,kendimiz okuyoruz.Adamların umurunda değil ki, EYLEM YAPALIM.Yürüyelim arkadaşlar ÇANKAYA ya doğru, BAŞBAKANLIĞA doğru. Derneklerin sesi soluğu çıkmıyor.Başkanların umurunda mı.Bu organizasyonları dernek başkanları yapması lazım..Site olarak bir organizasyon yapılmalı,o günde herkes katılacağını bildirmeli, ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi olur.

Üst Alt