Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet Personel Başkanlığı'nın 126 adet özürlü memur alımında KPSS şart mı?

yasalisyan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar devlet personel başkanlığının 26 ekimde başvurusunun yapılacağı memur alım sınavuna girebilmek için kpss şartı aranıyormu ?

Ben ön lisans ve lisans mezunuyum baş vurumu her ikisine görede yapabilirmiyim ? Duruma göre lise orta öğretim kadrolarına da başvurabilirmiyim ?

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığının alacağı memurlar için ilanda başvuru yeri ankara diyor. Bu ialn için Ankara'ya mı gitmak gerekiyor Gaziantep çalışma ve sosyal güvenlik bölge müdürlüğüne de başvuru yapabilirmiyiz?

Şimdiden sabrınız ve cevabınız için teşekür ediyorum

hayır kpss şartı aranmıyor. ortaöğretim kadrolarına başvurabilirmisiniz bilgim yok ama başvuruyu posta ile yapabilirsiniz. istenilen belgeleri hazırlayıp en geç başvuru süresi bitiminde ellerinde olacak şekilde ilgili kurumun adresine gönderebilirsiniz sınav için tabi ki gitmeniz gerekiyor.

Ben mektupla başvuru yaptım.Başvuracağın kurumun sayfasında iş başvuru formu var.Onu dolduruyorsun, sağlık raporunu ve bir fotoğrafını ekliyorsun.Göndermeden önce başvuracağın kurumla görüş. Başarılar

orta öğretim ortaöğretime. yüksek lisans yüksek lisansa. ön lisans önlisans için açılmış bölümler dısında başvuru yapamaz.

Merhaba Yasalıisyan öncelikle başvuruyu lisans'a yap.Lisans mezunu engelli daha az olduğu için kazanma şansın daha yüksek olur. Zaten bu sınavlarda standart yok. Belki az kişi başvurursa şansın artar.

çorumda sınava girecek arkadaslar haber verın ben çrouma murcaat edecem

ianlar da detayları yazıyor zaten arkadşalar. eğer ilokul ise ilkokul - lise ise ortaöğretim olduğunu üniversite ise yüksek öğretim olduğunu yazıyor...

ben bir işe girebilirmiyim mesleki eğitimi okuldan belgem var nasıl olocak acaba bülent bey cevap yazarmısınız ne evraklar lazım

----------

nasıl baş vuru yapabilirim iş icin

slm arkadaşlar genelde son bitirdiğin okul dikkate alınıyo ona göre başvurabiliyosunuz...

erken emeklilik ve vergi indirimi için %80'ni daha iyi.

özürlüde yaş sınırı yok bildiğim kadarıyla. iyi bi puanla şansınız mutlaka vardır

peki ben ssk dan %41 oranıyla erken emekli oldum bu memur sınavına başvurup kazanmış olursam durumum ne olur?birde ben manisada ikamet ediyorum başvuru için izmiremi gitmem lazım..

Özürlü alımında rapor önemli degıl %40 uzerı olması şart ama

magnesia;

1. Kpss ile uzaktan yakından alakası yoktur.
2. Yaş sınırı bulunmamaktadır.
3. Posta ile başvuru yaparken taahhütlü olarak göndermenizi tavsiye ederim.
4. Milli Eğitim bakalnlığına sadece lise mezunları başvurabilir. Önlisans mezunları geçersiz sayılacaktır.
(Ben Jandarma Genel Komutanlığına başvurdum)

Merhaba, elinde raporu olan bir kişi bunun gibi sınavlara başvurduğunda kpss de uygulanan lisans ve ortaöğretim-önlisans gibi ayrı sınav kategorilerindenmi sınava tabi tutuluyorlar yada herkes aynı sınavamı giriyor çünkü kpss lisans soruları oldukça zor oluyormuş, önlisans-ortaöğretim daha kolay.

Lisans ve ortaögretim sınavları ayrı oluyor..

Üst Alt