Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Devlet Demir Yolları nihai listeye dair..?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benim bi sorunum var bana bi fikri olan varsa bilgilendirirmi lütfen..

sorunum ddy özürlü alımı vardı oraya netten başvurdum kabul oldu onaylanmış nihai listeye dahi girmişim.. işkuru aradıgımda bana görevli belgelerin getirmeden nihai listeye giremezsin dedi
şimdi ismim nasıl nihai listeye girdi asıl mesele kurada ismim çıkarsa ben napacam bana diyceklerki ismin çıktı kurada belgelerini getir
bülent kardeş sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun yardımcı olurmusun..

slm bülent kardeşim benim sorum TCDD özürlü işçi alımına internet üzerinde başvurdum onaylandı başvuru kabul edildi.ama şartlar da eksik olan TCDD çalışmışlıgım yok:confused: artı işkuru aradım dedimki ben başvuru yaptım onaylandı dedim belgem yok o zaman kuraya ismin gitmez dedi.tamam dedim 1 hafta sonra baktım nihai listeye yani kuraya giden isimlere baktım ismim var diyorum ki eksik belgemle kurada adım çıkarsa çagırırlarsa ben napacagım elenirmiyim..

Bilemiyorum. Başvuru için şart koşulan "tcdd çalışmışlığı" sizde yoksa, evrağı işleme koyan kişilerin gözünden kaçmış olmalı bu durum. Başvuru şartları taşınmıyorsa iş alım da gerçekleşmez mantık olarak.

Üst Alt