Samsun'da yatışım oldu akabinde hastanenin bildirmesi ile dava süreci nihâyetinde tarafıma 1 yıl sonra kontrol muayenesi olmak koşuluyla vasi atandı. Nisan 2024'ten beri vasi atanmış durumda. Maaş hesabımın dâhi olmak üzere internet bankacılıkları kapatıldı. Örneğin maaşımı sadece ATM'den çekebiliyorum hesap kartımla müşteri hizmetleri banka şubesi internet bankacılığı tarafıma kapalı tamamen. Kartımı kaybedersem mazallah kart çıkartamama riskim dâhi var. Geçen'de yolda jandarma durdurdu kısıtlı yazıyor neden yazıyormuş komutana sorayım dedi komutanı bildiği söylediği hâlde herkesin içerisinde senin vâsin kim dedi. Açtırdığım ek hattı kapatmak istediğimde edevletten kapatma onayı için e-DEVLET PİN dâhi vermiyor sitem; PİN'siz kapatmıyorlar.(E-Devlete ilgili operatör seçeneklerinden dilekçe göndererek kapattım; bayiler kapatmadı-sistem açığından faydalandım.)
Böyle karışık ve üzücü hadiseler ard arda geliyor; bu vesayeti nasıl kaldırabilirim ben?
Gün geçtikçe kısıtlamalar artıyor sistemlere yansıyor kısıtlı/vasi atanmış olmam.
Böyle karışık ve üzücü hadiseler ard arda geliyor; bu vesayeti nasıl kaldırabilirim ben?
Gün geçtikçe kısıtlamalar artıyor sistemlere yansıyor kısıtlı/vasi atanmış olmam.