Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Depresyon hastası abim Adli Servise yatırıldı. Onu oradan çıkartmanın yolu..? [Hukuk]

kenanyilmaz777

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi günler

ağabeyim 2005 yılında kaçak elektrik suçundan hakkında dava açılmış ve kendisinin mahkeme tarafından hastaneye sevk edilmesi istenmiş. bu arada elektrik borcunu takside bağlayıp ödedim ağabeyim o zamanlar kayboldu gitti hastaneye gitmemek için bu arada davası kapandı ve mahkemeden ceza almadı
biz kendini yanımıza alıp evde ilaçla tedavi ediyor beraber yaşıyorduk 4 hafta önce mahkemeye gidip eskiden mahkemesi oldugunu söyleyip gerekeni yapmakl istediğini söyleyince polis kontrolünde Bakıröy ruh ve sinir hastanesine yatırmışlar biz de doktoruyla görüştük kendisinin 2-3 hafta yatarsa iyi olacagını söyledi biz de olumlu baktık bu sebeble hem tedavi olur hem de rapor alırsa emekli olabilir diye düşündük.
hatta emeklilik hakkında yine bu sayfada sizden bilgi istemiş ve gerekli bilgiyi sağolun vermiştiniz...
http://www.engelliler.biz/forum/eme...-gunu-olan-agabeyim-ne-zaman-emekli-olur.html

geçen hafta doktoru bu hafta çıkabileceğini söylüyorduki dün gittiğimizde Adli servise transfer etmişler doktoru değişmiş ve bize burda en az 4- 5 ay yatması gerektiğini çıksa bile yıllarca hastaneye sürekli kontrole gelmesi gerektiğini söyleyince şoke olduk
tamam ağbimin rahatsızlığını kabul ediyorum ama kesinlike şimdiye kadar kimseye zararı dokunmamış şiddet eylemi olmayan mülayim birisi şimdi bulunduğu yer hapisaneden pek farksız burdan çıkarmamız için ne yapmalıyız
nereye gitmeliyiz bilemiyoruz

bir yol gösterirseniz çok sevinrim ilginiz için

şimdiden teşekkürler
kenan polat

Bu durumda prosedür nasıldır bilmiyorum doğrusu, ama Hasta Hakları birimi vardır hastanede, oraya gidip durumu konuşmakla başlayabilirsiniz bence...

Üst Alt