Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha once lityum kullaniyordum ama ileride bobreklere zarar verebilicegini dusundugum icin ilaci degistirdim depakin etkileri hakkinda bilginiz varsa beni bilgilendirebilir misiniz..
Benim kullanmak isteyip de kullanamadiğim ilac doktor her seferinde teshis koymayi unuttugu icin alamiyorum tee hastaneye gidiyorum ama elim bos donuyorum ne sacma bisey...
depakin pipolar ana ilaç degildir depakin epilepsi ilacıdır ama pipolara ek tedavi için yazıyor doktorlar sizin pipolar için ana ilaç tedavi edici ilaç kullanmanız lazım
İlacın yan etkileri kişiden kişiye değişebilir bunun en dogru bilgisini doktorun veya eczacılar verebilir. Bana söylenen kilo artışı ve saç dökülmesi. Ama gecen ay bır hekim makaleden bahsetmişti depakinin alzhemir hastalıgından korudugu yönünde yazılar varmış. Ama şu bir hakikat lityumdan yan etkisi daha az. Hangı hekime danıştıysam bunu demiştir. Gecmiş olsun
Ben varim. Sizin de bacaklarinizda ödem yapti mi? Alt bacaklarda bastirinca çukur kalip gec duzeliyo. Sanki hamura parmak basinca geç eski halune döner ya öyle
Ezgic
Merhaba, Depakin ve lamictal birlikte kullanıldığında [FONT=sans-serif]toksik reaksiyon (stevens Johnson sendromu) yapabilir. Bana doktorum en düşük doz olan 25mg ın çeyreğiyle başlattı, sonradan kademeli olarak 100mg a kadar çıktık. Doz ayarlamasını iyi yaparsanız vücut adaptasyonu gerçekleştiriyor ve yan etkiler minimuma iniyor.[/FONT]
Arkadaşlar merhaba ben bipolarim günde sabah 500 akşam 500 mg olarak kullanıyorum.ama ilaç fena iştah ve uyku yapıyor.femek istediğim bu ilacın 1000 mg akşam alabilir miyiz veya sadece akşam 500 mg dozu akşam almak yeterli mi şimdiden teşekkürler..