Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denize veya havuza girmek için paraplejik bir kişiye ne gibi ekipmanlar gerekebilir?

tsrahman

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Teknelerde kullanılan normal bir can yeleğiyle denedim sırt üstü çok güzel oldu fakat yüz üstü dönünce rahatsız etti. engüzel yanı sırt üstü baş arkası desteğiydi. yelekler var ama baş destekleri yok araştırdığım kadarıyla. kullananlar yada önerisi olanlar varsa bilgi verirlerse sevinirim. teşekkürler.

haftada 3 gün havuza giriyorum. önceleri can yeleği ile giriyordum.ve 3. ayın sonunda kendime bir batmayan mayo aldım ve son bir aydır çok rahatım. gün geçtikçe daha iyi yüzüyorum. ben c7 kırığı olan biriyim ve paraplejiyim. kollarımı ve sırtımı çok rahatlatıyor yüzmek ve gerçekten çok güzel bir terapi. tabi koca havuzda benden başka engelli yok desem doğru olur. imkanlar süper aslında ama kullanabiline tabi bu imkanları kullanabildiğim için çok şanslıyım.

tecrübemi paylaşmak istedim bu başlığı açtığımda batmayan mayoyu bilmiyordum.

Üst Alt