Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denizde patlama mutlaka izleyin!!

asi93

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
gitti gemii:eek::eek::eek:

kalp hastaları izlemesin ama uyarayım ben:eek::eek:

hamilellerde izlemsen deseydin abisi keşke:)))) yanlış anlaşılmasın ben hamile deilm :))) korkmadım ki korkmadım kii:)))))))

:D:D:D töbe töbeeeeeeee:D:D korktun korktuuun:D

Ses yok diye seside açtım sonuna kadar.Allah cezanı vermeye müşteriyi korkuttun :)

Bırrr .. Cidden Çok Korktum (
Ses Çıkmayınca Videonun Bozuk Olduğunu Düşünmüştüm,
Sesi Sonuna Kadar Açmıştım ..

asiiiii çok kötüsün leyn ödüm koptu :)

gemiye ne olcak diye öyle dalmışım ki sonun da acayip korktum.

bide bana sorun sizz:D:D ders çalışıyodum coğrafya:mad: deniz patlaması dikkatimi çekti konuda araştırayım dedim:cool: baktım videoları var:D:D kulaklıkta kulağımda ekranın dibine girdim :mad::mad: gerisini sölemeyim izlemeyenler olabilir;);):D:D

Bir defa başlık çok korkunç zaten işin içinde deniz varsaaa ben yokum.. Deniz fobim vardaa biraz..:eek: Bir de tahmin edebiliyorum ne çeşit bir patlama olduğunu iki kez gördüm ben o biçim patlamaları.. Kalbim sağlammış onu anladım işte...:D Bir kere de ben göstermiştim bu çeşit bir patlamayı...:) Hala gözümün önünde o şey valla bakmam artık..:):)

wooowwwww ablacım sen baştan korkmuşsun zateeen:D:D:D:D:D:D:D:D sonuna kadar izlemene gerek kalmamış yani:D:D:D:D:D hihi çok fena oluyo böyle patlamalar;););)

54_450xNULL.jpg
temem abi çaktırmayalım:D:D:D:D:D

ahahahaha:D:D:D:D:D abiii küçüklerine örnek olman lazım amaaaa itiraf et hadiii:D:D:D

Üst Alt