Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Denizde kullanmak için özel protez önerisi olan var mı?

gringo

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba Ampüte kardeşlerim...:):):)
Malum yaz geliyor,,,Denizde kullanmak için özel protez yaptıran var mı aramızda ? diye bir soru sorsam....Zira banyo protezi denilen cihaz, bu konuda ne kadar kullanışlı bilemiyorum,,,,Tecrübeli,bilgi sahibi arkadaşlardan tavsiyelerini buraya taşımalarını rica ediyorum....
Not : Ben,bu işi yıllardır,eski protezimi kullanarak gidermeye çalışıyordum,Fakat hem estetik açısından kötü görünüyor.Hemde denizde artık rahat edemiyorum...Tavsiye ve değerli görüşlerinizi bekliyorum...

Yahu kardeşim ne işin var denizde protezle. Onca yükü taşımana ne gerek var?

Öle deme başkanım yaaa,,,Ben öbür türlü rahat olamıyorum,,,
Bide 2 çocuk peşinde nasıl koşturacağız sonra sağa sola...Keratalar deniz,havuz gördüler mi çıldırıyorlar...:)

Eger dizaltı protez kullanıyorsanız , aqualimb endolite dizaltı protezi yaptırabilirsiniz.

aqualimb_img.jpg

Hem estetik hemde hafifdir.

Bilgi: Endolite Global - Feet - Aqualimb

aqualimb endolite dizaltı protezi hakkında bilgi verebilr misiniz ? Zira google araştırdım,bişey çıkmıyor...:rolleyes:

Ben de aynı konuda başlık açacaktım ki, hazır açılmışını buldum iyi oldu . Ben dizüstü protez kullanıyorum, yardımcı olur musunuz?

Üst Alt