Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Deniz kuvvetleri komutanlığı sınavı cevap anahtarları yayınlanmacağını söylediler..?

GENZE

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaş ben 15.01.2011 tarihindeki deniz kuvvetleri sınavına girdim sınav benim açımdan kötü geçmedi fakat şöyle bir şey takıldı kafama şimdi biz sınava girdik sorular ile ilgili herhangi bir cevap anahtarı yayınlanmadı ben deniz kuvvetlerini arayıp sordum nede olsa 1 ay sonra öğreneceksiniz dediler fakat insan biraz tereddütte kalıyo çünkü her kes ne yaptığını biliyo ama düşününkü bir şeye itiraz etsek elimizde bir kanıtta yok eğer cevap anahtarı yayınlansa en azından insanlar daha farklı bakıp itirazda edebilirler diye düşünüyorum

Doğru bende girdim sınava baya iyiydi. Ama dediğin gibi sınav sorularını yayınlamadılar.Hayırlısı...

güya bugün dzzk sınav sonuçlarını açıklayacaktı zaten bi sınavıda zamanında açıklasalar şaşarım...

Üst Alt