Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı sınav sonuçları açıklandı?

4. yedek oldum.. çok çalışmıştım ama :(

Hayırlı olsun size

arkadaşlar kazananları tebrik ederiz bir sorumuz olucaktı tsk lise mezunu sivil memur olarak atanan biri ne kadar maaş alır sizce deniz kara hava vs hizmetli memur çalışmak avantajımıdır tayin olayı varmıdır aranızda bu konuları aratıran varmı mesala bekar birisi taktik olduktan sonra tayin istebilirmiii maaşlar nedir diger kurumlara göre rahatmıdır bilen varsa yazarsa seviniriz...
önemli deniz kuvvetleri için sınava giren arkadaşlar sınava herkez kendi şehrindemi giriyor bu önemli ögrenmemiz lazım

teşekkürler jon83 maaşları hakkında felan bir bilgim yok sınava ise istanbulda deniz harp okulunda girdik. Ben Ankarada oturuyorum.

Tebrikler ofelia inşallah herşey dilediğin gibi olur.Ankara'da oturuyormuşsun genelkurmayın açtığı sınava girmemişmiydin ben o sınavada girmiştim ve 3.yedekteydim. asillerle birlikte yedekleride çağırdılar mülakat için birde tekrar genel bir sağlık raporu alıncakmış ama ben gitmedim. 1.ci yedek olsaydım gitmeyi düşünürdüm aslında ama şimdi İzmir'de ve Ege üniversitesinde olmaktan çok mutluyum. inşallah senin içinde herşey yolunda gider.Hayırlısı olsun ve tekrar tebrik ederim...

Evet Ankara'da oturuyorum. Genel kurmayın sınavına girmedim. Bende, evraklarımı gönderdim şimdi güvenlik soruşturmasını bekliyorum.Ne kadar süreceği konusunda da bir fikrim yok hayırlısı.. darısı bütün işsiz arkadaşlarımıza allah herkesin gönlüne göre versin. seni de tekrar tebrik ederim..

kazanan kazanamayan bütün arkadaşların haklarında hayırlar dilerim.
bende girmiştim ve mersini asil olarak kazandım. inşallah hayırlı olur. sizlere bir sorum olacak acaba bilgisi tecrübesi olan arkadaşımız varsa bilgilendirirrse çok sevineceğim.
sitenizle geç tanıştım ve aradığım bilgilere az çok ulaştığımı düşünüyorum. ben 1995 de işe girişli 3700 gün sayım bulunmakta ve vergi indiriminden faydalanmaktayım. deniz kuvvetlerinin memuriyetini kazandım emekli sandıgına tabi oldugum zaman emeklilik sürem değişecekmi daha ne kadar hizmet etmem gerekecek çok merak ediyorum. şimdiden çok teşekkür ediyorum

Üst Alt