Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı açıktan özürlü devlet memurluğu sınavına girecek olan..?
benimde haberim yoktu babam benim adıma başvurmuş. ama bundan sonra konu açacağım. hee bu arada ben pişman oldum girdiğime bir gittim 600 u aşkın insan. 10 da olacak sınav 12 ye alındı. sınav yerine otobusle gidildi kışla çok büyük diye. 16 kişi için 600 küsür kişi başvurmuş. Bunun içinde telefoncu, danışma, kalöriferci, hademe bilgisayarcı hepsi dahil. ve ben bilgisayarcı olarak girdim 4 kişiymiş bilgisayarcı. 2 izmire 2 ankaraya. izmir bilgisayar diye tercih yaptım. Yüzde kaç şansım var
bence az sabırlı ol teknisyenim bende özel şirkette çalışıyordum çıktım işden. %41 raporu daha 2 hafta önce aldım Ankara'dan başka yer de düşünmüyorum ama hayırlısı artık inş rabbim sana gönlünün istediği yerleri nasip eder.
Özel şirkette çalışılmaz ya bende özelde sürünüyorum keşke %40 verselermiş sana..
İnşallah çok sağolun inşallah rabbim sana da gönlünün istediği yerleri nasip eder. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Ben 9 da gittiğim halde 11 de aldım sınav giriş belgesini. Zaten o bayan sinirimi bozdu. Bilgisayar sertifikan var mı diyor bana. Ya kardeşim zaten bilgisayar mezunuyum al diploma diyorum. Birde inceliyor diplomayı yanındakine sordu oluyor dediler öyle tamam dedi. Saf ya. Sinirli sinirli girdim sınava.
geçmiş olsun müge.kazanırsın inş.
bu sınavı bende biliyordum.2 şer kişilik kontenjana 750 kişi başvuracağınıda biliyordum.
ben vazgeçtim başvurmadım.
önümüzdeki sınavlara bakıyoruz artık.
Ben böyle olduğunu bilsem başvurmazdım. Zaten benım haberim yokken babam başvurmuş. Sen kazanırsın diyor bana. Puf o kadar kişiden bana mı düşecek. Birde romuluscum sınava babam gelemedi görmedi o manzarayı tuzla gibi bi yere herkes gitmez dedi. Şimdi kazanamıcam gel de babama anlat olayı
Merhaba
Devlet Personel Başkanlığını internet sitesini inceliyorum,kaçırmış olduğum Deniz Kuvvetlerini alım ilanını görebilmek için bulamıyorum,yardımcı olabilirmisiniz..
belli olmaz.belki kazanırsın.90 puan alabilirsen bir şans çıkar karşına.
çalışma yerleri izmir ve ankara.o bölgelerde çalışabilecekmisin.onu düşünmelisin başvuru sırasında.
romulus;
İnşallah kısmet. Ama 90 küsür alabileceğimi sanmıyorum.
Tercihler sınavdan önce yazıldı aslında. İzmiir yazdım.
murat-t
Klasik engelli sınavının aynısıydı yanlız bu sınavda matematik çok kolaydı. Resmen ortaokul düzeyinde. Ama inkılap dersen o zordu işte. Soruları hatırlamıyorum ama açıklama yoktu sorularda şu nedir bu nedir gibiydi. Birde mesleki sınav yapmışlardı. O rezaletti zaten. Uygulamalı olması gerekirdi.