Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dedemden kalan topraklar üzerinde akrabalar işlem yapıyor!? [Hukuk]

volkan210

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
30 yıldır dedemden kalan topraklardan haberimiz yoktu ve diğer akrabalarımız bizden gizlemişle.r yıllardır toprağı sürüp yemişler. biz bunları yenı öğreniyoruz . asıl konuya geleyim bu olaydan yenı haberimiz oldu o da baraj altında kaldığından bilgilendirildik.

asıl sorum şu: mirasçı olarak akrabalrımız bizden habersiz işlemler yapıyorlar ve ben bunları nasıl takip edebilrim. bizim haberirimiz olmadan mahkemeye varesetname ilanmı na başvuruda bulunmuşlar. ben bu aşamada ne yapabilirim. bize düşen 6 pay mış. ben bunlara nasıl güvenebilrim ya da bu doğruluğu nasıl teyit edebilirim.

yarımcı olursanız sevinirim tşk ler

Veraset ilamında mirasçıların kimler olduğu yazar, akrabalarınız ilamı aldıysa oradan bakabilirsiniz. Sizin payınıza bir şey olmaz, payınızı alabilmeleri için dava açmaları ve size belli bir miktar para ödemeleri gerekir. Veraset ilamı almak zor bir şey değil 100 tl civarı bir masrafı var. Tapu müdürlüğüne giderseniz gerekli açıklamayı yaparlar.

mirasçı

tşk ederim size bilgilendirdiğiniz için

veraset ilamını karşı taraf mahkemeye başvuruda bulunup almış.ama özel olarak tapu kadostroyu sokup arazı krokısını yapmışlar mahkemeyede sunmuşlar vareset ilamı için.mahkeme sonuçlandı bır örneyinide biz aldık annemle mahkemeden.işin aslı güvenmediğimiz kişiler tarafında kadastro sokuldu, devlet tarafından kadastro yapılmadı .bunlar bu aşamada toprakları kendi adına kaydırmış olabılırler belli bir kısmını.

Üst Alt