Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dayımın oğlu adına araç alıp kullanabilir miyim?

fırat_Eslek

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
dayımın oğlu %90 zihinsel özürlü biz bir araba almak istiyoruz ama ben kullanabilirmiyim bilmiyorum 3.kan bağı annem oluyor benide kapsıyormu acaba eğer kapsamıyorsa ne gibi bi yol izlemelim

Üçüncü Derecede Kan Hısımları
Kişinin;
- Kardeşinin çocukları (yeğenleri) [ve eşleri],
- Dayısı [ve eşleri],
- Amcası [ve eşleri],
- Halası [ve eşleri],
- Teyzesi [ve eşleri].

Üçüncü Derecede Sıhri (Kayın) Hısımlar
Kişinin;
- Eşinin kardeş çocukları (kayın, baldız ve görümce çocukları) [ve eşleri],
- Eşinin dayısı [ve eşleri],
- Eşinin amcası [ve eşleri],
- Eşinin halası [ve eşleri],
- Eşinin teyzesi [ve eşleri].

3. kan bağı halası ve eşleri olabiliyoda çoçukları nasıl olmaz ya

velayetı büyük annemde onla beraber bakıyoruz bizde kalıyo zaten

bakmakla yükümlü değilsin. kan bağı tutmuyor. 1. derecesine bile zar zor verirken sana çok zor.

İlle sen kullanıcaksan akrabanızın vasisi ile bir sözleşme yaparsınız sizi şöför olarak işe alırlar o zaman sorun olmaz..(umarım arabayı kullanıp ücret istemezsin..:))

arabayı aldıktan sonra tanımaz ki abi :D

arabayı keyfimiz için almıyoruz sadece ben araba kullanmayı biliyorum ewde engelli kuzenimi gezdirmek için bi yerlere götürmek için almayı düşünüyorduk ama oda olmuyormuş galiba

Velayetim halamda olmasına rağmen aracı babamın adına alabilir miyim?

tamam

Yahu arkadaşım söyledik ya dün dayıyın oğlu adına yazdın bugün kendi adına ..Halan yada annenle sözleşme yapacaksınız araba dayınızın oğlu(yada sizin) üzerinize olacak ama muameleleri halanız(yada anneniz)sizin (yada dayı oğlunun ) adına yürütecek..sözleşmeylede sizi şöför olarak işe alırlarsa arabayı kullanırsınız da

Üst Alt