Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dava açmaktan 2 çocuk tekerlekli sandalyesi karşılığı vazgeçtim ama..? [Hukuk]

KIRAT35

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
yaklaşık 9-10 ay once mahalleden tanıdıgım bir esnaf oğluma dayak atıyor , sonra seni baban gibi sakat bırakırım dıyor sonra eşime hakaret ediyor , (o şahıs defalarca özür diledi ama) ilk önce çok öfkeli bir şekilde dükkanına gıderken mudurum kolumdan tuttu , herneyse , hastaneden rapor aldım , sıkayette bulundum , bu arada arabulucu bir avukat bıze atanmıs , konustuk kendısının özür diledıgını belirttim fakat cocucguma yaptıgını bır bedelı olmalı dedım , 2 tane çocuk tekerlekli sandalye ve 2 gün huzur evınde bakım yapacak tı ...

arabulucu avukat bızı 2 kere aradı bır daha tık yok devamlı bız arıyoruz , 10 ay gectı 2 tane çocuk tekerleklı sandalyeyı veremedık ıhtıyacı olan arkadasımıza . bırde hızmet vermesı gerekıyor huzur evındekı yaslılara

benım sıkıntım neden bu kadar uzun surdu 10 ay çok avukata verıp tazmınat davası acsam parasını alır çoktan olay kapanırdı , beni aptal yerıne koymalarından korkuyorum o kadar iyi niyetime rağmen 10 ay sizden ricam bu konu ile ilgili ne yapabılırım ! nerelere muracat edebılırım tesk

Bu konuda fikir verebilecek olan var mı?

Üst Alt