Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Danışma işine girecem. Sağlık ocağından rapor istediler. Psikiyatriye sevk eder mi?

Abdlsmd67

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
Özel sektörde danışma işine gireceğim fakat sağlık ocağında n sağlık raporu istiyor fakat ben şizofreniyim raporum calisabilir beni hastaneye sevk eder mi psikiyatriye sevk eder mi yoksa sağlık raporu verir mi sonuçta nitelik gerektiren bi iş değil

sadece fiziksel sağlık raporu istiyorlar pskiyariye yollamazlar ama askerlik muafsa işin zor muaf olana iş yok bende muafım pskolojiden ordan biliyorum umarım askerlik yapmıssındır

Bilgiler sistemde gözüktüğü için sevk edebilir. Siz yinede sevk durumunda raporunuzda çalışa bilir ibaresi olduğunu söyleyin.

Ozaman sorun olmaz ben ise girislerimede sadece saglik belgesi istendi pskoloji istenmedi istensebile ki sizofren olduğunu sen itiraf etmeden anlayamazlar cok derin testler var ben ise girislerde görmedim askerden muaf değilsen korkma bişeyden derim

sadece fiziksel sağlık raporu istiyorlar pskiyariye yollamazlar ama askerlik muafsa işin zor muaf olana iş yok bende muafım pskolojiden ordan biliyorum umarım askerlik yapmıssındır
Muaflığın işe engel olması alakası yok. Doğa koleji (başvurmadığım halde iş teklifi geldi), deniz bank ve şimdi de yapı kredide 9. senesindeyim. Ha engelim psikolojik değil o ayrı. Psikolojik engeli olan kişi nasıl askerlik yapsın hem.

ya yok ya ben kaç yere gittiysem almıyorlar işe muaf olduğum için muaf olanların ortak derdi şirketten şirkete de değişir engelli raporum yok olsada psikolojıden olcak oda eksi ben çıkış yolu bulamadım geçen aradım adam diyo askerlik olmadan olmaz

Üst Alt