Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dalak yokluğuna sebep askerlikden muaf oldum, iş bulamıyorum. Ne yapmalıyım?

SİNCANLI

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2000 yılında silah kazası geçirdim..dalagımı kaybettim..çok şükür yaşıyorum.. 26.01.2006 da askerlik muayenesine gittim..Ankara askeri gata komutanlıgı hastanesine sevk ettiler..orada bana şu kagıt verildi..akciger dalak sintigrafisi splenektomi ve normal karaciger ile KC dalak sintigrafisi görülmüştür..askerlige el verişli degildir..die bu kagıt verildi şimdi ben askere gidemedim die iş sıkıntısı çekyorm..iş başvurularında askerlik ön planda tutuluyorr neden yanii askere gidemeyen bi insan dışlanıyo çok kötü bi durum..efendim bu site yi bi arkadaşım önerdi derdini anlat onlar sana yol gösterir dedi..ben ne yapmalıyımm devletten bi yardımmı almalıyımm yoksa işmi werecek devlet hastanesi %lik rapor weryomuş gitmelimiyim sizce..lütfen yardımcı olunn..işsiz parasız insanın arkadaşıda olmuyoo bu devirde ne yazıkkii..çok teşekkür ediyorumm saygılar....

Rapor için başvuracak olursanız, dalak yokluğuna verilecek olan oran % 10 olur.. Psikiyatriden oran almayı deneyin desem en fazla % 25 verilir, yine yetmez.. Başka rahatsızlığınız var mı?

çok şükür bi rahatsızlıgım yok..devlet hastanesi %15 verdi..hiç işe yaramadı..bi iş bulmamız için neler yapmamız gerekir..% kaç olması gerek..

Sakat statüsünde çalışabilmeniz için, en az % 40 oranlı rapor gerekiyor.

çok teşekkür ederimm..bu % 40 rakamı alamam hak etmiyorum çünkü..herşeyin hayırlısı olsun.. sagolun

Üst Alt