Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daha önce kullanılmış bir antipsikotik tekrar kullanılır mı?

Doktor uygun görürse yazar. Ben rixper'i bırakıp başka ilaca geçmiştim, doktor sonra ona çok benzeyen ilaç eklemişti

Aradan belirli süre geçmişse zaten kan düzeyi sıfırlanmıştır. Aynı yan etkileri görerek ilaca başlarsınız. Sonra yavaş yavaş kan düzeyinde belirli orana geldikçe yan etkiler düşebilir ama o ilaç size tam etki eden ilaçda olmayabilir.
Bana rixper aradan 1-1,5 yıl aradan sonra tekrar başlatıldı ama gün içindede uyuttuğu için yine bırakmıştım.

Doktorum daha önce Solianı kullanmışsın bir daha yazmam demişti

Benim ilk ilacım olanzapindi 3 yıl sonunda artık faydasını görmemeye başladım etkisini yitirdi en çok etki gördüğüm ilacımdı acaba yine tekrardan başlasam yine etki görebilir miyim?

@vessaire,
Evet kullanılabilir ben xeplion,clopixol risperdal gibi ilaçları yıllar sonra tekrar kullanmışlığım var.

Üst Alt