Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dağcılık yapıyorum ve sponsora ihtiyacım var..?

Hakan Konaş

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhabalar, İsmim Hakan.78 izmir doğumluyum. Geçirdiğim bir trafik kazası nedeniyle 25 yıl önce başlayan maceram lise sonda sağ bacağımın kesilmesiyle son şeklini aldı. Ama içimdeki macera ve adrenalin tutkusunu kesmeye yetmedi. Aksine kesilen yerden filiz verip dallanıp budaklandı.

Yaklaşık 7 senedir doğa yürüyüşleri ile başlayan dağcılık sevdam zamanla artarak zirvelere doğru çıkmaya devam ediyor. Ayrıca kanyoning, kaya tırmanışı, rafting ve bisiklet ile çeşitli dallara ayrılıyor.
Amaçladığım, koyduğum hedefler çerçevesinde çıkmayı istediğim dağlara antrman olmak üzere içerisinde bulunduğum yıl içerisinde 20 zirve çıkışı yapmak ve bu hazırlıklar sonunda ilk önce Ağrı dağı'na daha sonra da yurtdışı 7000 lik bir dağa zirve yapma hedefim var.
Bu hedef çerçevesinde bana maddi ve manevi anlamda Sponsor olabilecek her türlü kurum kuruluş ve kişilere ihtiyacım var.
Sizlerden ricam sizin olmasa bile cevrenizde yardımı dokunabilecek kişiler varsa onlara gerçeğe dönüştürmek istediğim hayallerimi aktarmanızdır.

Unutmayalım ki, insanlar amaçlarına sadece fiziksel güçleri ile değil, başarma istekleri ve azimleriyle ulaşırlar. Ve bu noktada fiziksel gücünüz bir yerde tükenebilir ama azminiz asla sizi yarı yolda bırakmaz.
şimdiden teşekkürler. dilerim burdan sizlere iyi haberler veririm
hkonas@hotmail.com

Seni azminden ötürü kutluyorum Hakan, İnşallah bu hedeflerini gerçekleştirebilecek
sponsorları en kısa zamanda bulursun.

yurtiçi faliyetlerimi tamamladım.
Son olarak 25-31 temmuz tarihleri arasında Büyük Ağrı tırmanışını gerçekleştirdim.

İnşallah önümüzdeki günlerde İranda yapıcak olduğumuz 5 zirve tırmanışınında iyi haberlerini buradan sizlere iletirim.

teşekkürler.

Tebrik ediyorum.Başarılarının Devamını Diliyorum.

ya kardeşimm dağa çıktıktan sonra ne yapacan anlamıyorummm burayı bir türlüü eline ne geçiyor bunu önce söylermisn çok merak ediyorumm

Bunu anlamak için dağcı olmak lazım. Tıpkı topun filelerle buluştuğunda ne olduğuna anlam verememek gibi. Zirve yoluna girdiğinizden itibaren (genellikle) yapayalnızsınızdır. Olabilecek her türlü zorluk ve tehlikelerle yine aynı şekilde tek başınıza mücade etmeniz gerekmektedir. Bazı tırmanışlar günlerce sürebilir ve bu da bir çok kere kamp yapmanızı gerektirir. Bununla birlikte her türlü ihtiyaçlarınızı karşılamak için doğa ve çevrebilim, avlanma hakkında, kısacası kampçılık adına ne varsa yine bilgi sahibi insanların yapabilecegi bir spordur dağcılık. Son olarak; dağcılık yüksek sabır ve metanet isteyen bir spor olmakla beraber engelli bir birey için belki de yapması en güç spor dallarından biridir. Arkadaşımı tebrik ediyor en kısa zamanda zirve fotoğraflarını eklemesini bekliyorum.

eee diyelimm başardııı para filan verceklermiii işin içindee pera vermi peraaaa

Sn. Hakan Konaş. Sizi Çok tebrik ediyorum. Başarılarınızın İran'da da yapacağınız tırmanışta bile devam edeceğini, ve bu güzel anılarınızı bizler ile paylaşacağınıza inanıyorum. Hiç bir zorluğun sizi engellememesi dileğiyle kocaman başarılar...Mutlu kalın doğayla kalın.

çok güzel anlatmışsın Baxter, daha iyi anlatamazdım. sanırım sende de var dağcılık tutkusu
teşekkürler...

herkese dileklerinden ötürü teşekkür ediyorum sağolun arkadaşlar.

www.raftingincoruh.com bu site bana ait.üye olup bütün faaliyetleri takip edebilirsin.biliyorsun çoryh nehri dünyanın 3. debisi hızlı ve yüksek nehri
bir zamanlar bende dağcıydım,federasyonun lisanslı sporcusuydum takii o talihsiz kazayı yaşayıncaya kadar.
sen bizden çok daha şanslısın anlaşılan eline geçen bütün fırsatları değerlendir.
siteye girince görürsün biz her yıl 30 ağustosda KAÇKAR DAĞINA ZİRVE TIRMANIŞI GERÇEKLEŞTİRİYORDUK bu sefer ben olmuycam ama arkadaşlar orda,katılmak istersen sponsorun benim:)

teşekkürler atoksal,
gelmek istediğim yerlerin başında geliyor karadeniz ve tabiki kaçkarlar. sadece dağa tırmaknmak değil, hem rafting hemde trans yapmak istiyorum yaylalarda.
30 ağustosta gelmek isterdim fakat malesef o günlerde irandaki tırmanışımın songünlerinde olucam ama klübümüzle geldiğmde sizide ziyaret edip tanışmak isterim.
teşekkürler iyi günler.

Üst Alt