Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Daewoo Nexia arabamı satıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mediha

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
2
Sıfır arac alacağım için elimdeki aracımı satmak istiyorum.. Daewoo Nexia 1,5 16 valf.

29712958tkd.jpg

Ekteki ilanda tüm özelliklerini görebilirsiniz: Daewoo / Nexia / GLX / TEMİZ FULL DONANIMLI VE BAKIMLI

Yeni araç olarak ne almayı düşünüyorsunuz ?

Punto Evo 1,4 Dynamic otomatik vites almayı düşünüyorum.. Yenisi 29900 indirimiyle 20800 e anlaştım.

Bu aracımda otomatik vitestir ve sadece kollarla kullanabilecek şekilde aparatı üzerinde mevcuttur.

hayırlı olsun, güzel indirim olmuş, bizim hesabımıza göre aracın fiyatı 21827 tl hesaplamıştık
pazarlıkmı yaptınız ?
teşekkürler

Hayır pazarlık yapmadım bu fiyat oldukça cazip geldi zaten bana..

gercekten fiyatına gore cok guzel cok temiz araba.. ihtiyacım olsa kacırmazdım.. alanada satanada hayırlısı olsun..

Aracımın şu andaki net km si 195676 net olarak. Kendim Fiat servisinde çalıştığım için aracımında tüm bakımlarını yaptırdım.
Bu arabayı aldığımda eksikleri vardı motoru sesli çalışıyordu ve usta deyimiyle motoru zayıftı. 190.000 km de komple motor revizyonu yaptırdım. Segman ve piston takımları, triger seti, buji , hava filtresi, motor yağı ve yağ filtresi değişmiştir. Ayrıca aracımda otomatik subap ayarlı sistem lifterli olup bu lifterler yeni değil ama sağlam olarak ikinci el yedek parça temin edilerek 16 subap ayar lifterleri değişmiştir..
Aracın motoru 1500 cc 16 valf dohc motor olup yüksek performans ve yakıtta cimriliğini arabayla ilgilenen kişiler bilirler.
Daha sonra motor kaputunu açıp resimleyerekte burada sizinle paylaşacağım :)

Mediha;

Güle güle kullanın... Darısı bizlerin başına

Bayaa uygun almışınız
heralde fiatın elemanı olduğunuz için,
ya da sistemi iyi biliyorsunuz

Teşekkür ederim tinme.. Bayi ile anlaştım ve aracı aldım artık.. İnşallah haftaya teslim alacağım.. Bu aracımıda bayiye vereceğim..

Mediha arkadaşımız bayi ile anlaştığından konu kapatılmıştır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt