Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

CP olup Rizotomi ameliyatı olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

SENEMDİKMEN

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar benim cp li 3 yaşında kızım var emekliyor ama tamamen bağımsız oturamıyor
kızıma bu hafta özel bir hastanenin sağlık kurulunda rizotomi ameliyatı olması söylendi

etrafında bu ameliyatı olan varmı varsa ne gibi yararı yada yan etkisi oldu birde biz refleksilojiye gitmeye başladık bunda faydasını gören varmı yardımlarınızı bekliyorum elimden başka birşey gelmiyor çok üzlüyorum cevablarınızı bekliyorum...saygılar

Senem hanım öncelikle çok geçmiş olsun diyorum.cp hastalığıyla ilgili çok fazla bir bilgiye sahip olmasamda,bazı durumlarda özel hastanelerimize ne kadar güvenebiliriz sorusunu aklımızdan çıkarmamamız gerektiğini düşüyorum çünkü hepimiz duyuyoruz özel hastanelerde yaşanan olumsuz durumları.bilemiyorum kızınızı öncelikle üniversite hastanesine götürdünüzmğ? şayet götürmediyseniz,hiçbir yere gitmeden öncelikle üniversite hastanelerine gitmenizde çok yarar olacağını söyleyebilirim.
bu benim acizane tavsiyemdir Senem hanım.

evet oğlum sonunda rizotomi ameliyatı oldu iyi geçti şimdi daha rahat ağrıları ve kasılmaları tamamen ortadan kalktı
arkadaşlar mehmet özek rizotomi diyorsa mutlaka yaptırın çünkü iyi sonuç almayacak hastaya zaten yapmaz .yarar görecek hastaya uyguluyor.neticede bu ameliyatı olan arkadaşlarımın 2 çocuğuda yürüdü.darısı benim oğluma.

Selebral palsi rizoTomi

Aranızda Selebral palsi olup rizoTom
i ameliyatı olan var mı
Benim oğlum Selebral palsi fizyoterapist imiz özcan kalkan
Daha 14 aylık .
Ne dert bişeymis evladının böyle olması

benim kizim serebral palsili, yurt disinda rizotomi ameliyati yaptirdik. Cok sorunsuz bir operasyon oldu, spastisiden tamamen kurtulduk. Kas gucsuzlugu icin yogun fizik tedavi goruyoruz. Memet Ozek'in yaptigi rizotomi ameliyatlarinin sonuclarinin cok da basarili olmadigini bircok doktor, ortopedist ve fizyoterapistten duydum. O nedenle ameliyat karari almadan once cok iyi dusunun.

Üst Alt