Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cosmic Tablet kullanımı FA için yardımcı olur mu?

samikonca

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaslar piyasada bulunan bazı cosmic tabletlerden kullanan oldu mu hic ve bu tabletlerin faydası olur mu sizce,onerilen tabletler cosmic kapari, cosmic karabas otu,cosmic ginseng..bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum..

ben hiç böyle bişi duymadım kullanan oldugunu zannetmiyorum...

bu tabletler zaten tedavi amaclı degil de yardımcı olarak gunubirlik rahatlama amaclı kullanılabilir diye duymustum ben...

BUNUN YERİNE Q10 ENZİM al 100 mg emin ol bu o dedigin ilaçtan 10 kat daha üstün ...

benim mide iflas etti artık Valla hiç bi ilaç alamıyorum arasıra idebenone,onun yerine hergün taze sıkılmış bi bardak havuç suyu,ayda bir masaj yaptırıyorum bide daha iyiyim!

Valla şu havç suyu varya her derde deva .. Bende bazen havuç suyu günlük q10enzim arada sırada gingobil gittiği yere kadar gider ama bunlardan başkasıda yalan bence..

Üst Alt