Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Compex Kas Stimülatörü satan var mı?

LionFZT

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Satılık 2. el Compex vb marka kas stimülatörü arıyorum.

merhaba bende compex vara rada bir kullanıyorum pileri biraz zayıfladı sanırım kutusunda muhafaza ettim kasasını lastik kısımlarında ufak tefek deformasyonlar var 1500 tl ye satmayı düşünürüm zamanına 1000 küsür euro ya alınmıştı

Merhaba , modeli ne? 05073986953' e foto atabilir misiniz?

merhaba watsaptan attım resimleri medi compex yazıyor modeli

medikal tedavi de ünüversite hastanelerinde fizyo terapistler kullandığı cihazlardan fizyo terapist ve doktor önerisiyle almıştım kas güçlendirme omirlik felçlilerde kas çalıştırma programları rehabilitasyon ağrılar için bir çok program spor vs gibi çeşitli proramları var ben alırken daha az proramlı ucuz modelde vardı ben en gelişmi modelini almıştım telefonda aklınız takılan sorular varsa cevaplarım çok ucuz piyasada cihazlar var bu farklı bir cihaz ben çok fayasını gördüm

Merhaba, 2.el Compex, Globus, Itech, BTL vb marka kas stimülatörü/TENS cihazı satmayı düşünen var mı?

Üst Alt