Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok kötü bir durumdayım, psikolojim bozuk. Yardım edin lütfen
Daha 15 yaşındayım ve yıllardır insanlar beni izliyormuş gibi bir düşünce var bende. sizin olumsuz yorum yapcağınızı düşünüyorum sürekli.Ve yaklaşık 8 ay önce aşık oldum.Takıntılı aşkdı benmki.Zorla dayatıydum kendime ve sonra insanların beni izliyoruş düşüncesi git gide arttı.Şizofren belitrileri gibi duruyor bencede.Konu açmadık forum kalmadı.Dine sığınmaktan korkuyorum çünkü şizofrenin belirtilerinde görmüştüm.Yani korkuyorum.İnsanlarla karşı karşıya konuşamıyorum bile heycanlanıyorum kafam çok karışık.Kişiliğimi de kaybettim.Ve sürekli fikir değiştiriyorum yani yazmakta bile kararsızım.10 Kere kafamda planladım bunları.Yardımlarınızı bekliyorum.
Ve insanların beni izlediğini düşünüp biraz sert çıkıştığım oluyor.
Aslında bunlar takıntı aşk sırasında kendimi değiştirmemle başladı.
Yok o derece deil zaten Bahsettiğim gibi aşk olduğumda artık aşkmı desem kara sevdamı kendimi değiştirmeye çalıştım.Sürekli heryerde ona yakışmaya çalıştım.Özgüvenim yoktu çünkü.Bi ara borderline felan baktım tıpkı ona benziyodu belirtileri resmen borderlineı yaşadım.Ve 2 ay öncede şizofren belirtilerine benzettim.Bi kaygı bi abartma bastı beni.Herşeyi şizofrene benzetir oldum.Ve film felanda izleyemiyorum hemen olumsuz düşünoyrum.
yanlış anlama derken deli gibi düşündüğümü sanma demek istemiştim psikoloğa gitmeni belki teşhis koyabilirler diye söylemiştim çünkü biz nekadar kimseyi kendinden üstün görme kötü şeyler düşünme desek de sen düşünebilirsin faydası olacaksa sana tavsiyem şu kimseyi vazgeçilmez sanma biri için ölüyorum bitiyorum onsuz yapamam dersin ama biri çıkara onu sana unutturur bilemezsin hayat bu
zaten hocam sıkıntı bu düşünceleri aşmamam ve hangi hastalığı görsem o zannediyorum kendimi daha deminde içimi döküp rahatladım yani bi kaygı basıoyo ve o hastalığı arıyorum kendimde.
senin yaşın 15 bu ergenlik çağlarında çok zor benim oğlumda tam bu yaşlarda başladı takıntısı içine kapaanma konuşmamam karanlık yer göz göze gelmeme sinirlilik v.s. vakit geçirmeden dr gitmelisin psikiyatriste bildiğim kadarı beynimizi önünde bir sıvı var lityum öyle bir adı var bu sıvı da artış olunca beyin takıntıya dönüştüyor beni izliyorlar bana bakıyorlar falan filin gibi eğer bu sıvı oranı düşerse parkinson hastalığı oluyor bulunduğun şehirdeki en iyi psikiyatristi araştır ilaç ve terapi önerebilir dr kısaca dr sözünden hiç çıkma yaşın çok genç korkulcak bir şey değil yeterki dr git tedavine başla ne kadar erken başlarsan o kadar çabuk ve etkili tedavi almış olursun
kardeşim çok takıntılı olma ya rahat relax ol gencecik adamsın gül oyna eğlen varsa dertlerin sıkıntıların seni dinleyip anlayacak sana yardımcı olacak birisiyle konuş o da olmuyorsa pskiyatri pskolog falan filan bunlardan sıra al git görüş. iyi gelir mutlaka kendine sorun etme hiç birşeyi anne babanı hiç üzme