Ben nerdeyse daha öncedende olmak üzere 2 senedir engelliler biz,de üyeyim VE BUGÜNDEN İTİBARENDE ARANIZDAN SİZLERE KIRILDIĞIMDAN DOLAYI AYRILACAĞIM ÜYELİKTEN ÇIKICAM ÇOĞUNUZDA BELKİ ÇOKTA FİFİ DİYECEKSİNİZ. ya arkadaşlar ben ne zaman acil bir konu açsam sizlerden amansızca medet umsam internet başında günlerce beklesem bile hiç bir fayda yok CEVAP YOK yazık ya valla üzülüyorum bu ayrımcılık haksızlık bugüne kadar toplasan bir kaç cevap gelmiş- ti ama o kadar BEN NİYE SİTEMDE BULUNUYORUM NİYE ÜYELİKTEN KENDİMİ AZLEDİYORUM DEMEKKİ ARANIZDA YERİM YOKMUŞ DİYE DÜŞÜNÜYORUM SEBEBİNİ AÇIKLAYAYIM! millet forum açıyor,sivilcem var orda çıktı burda çıktı ne yapmam lazım diye insanına göre değişiyor tabii hemen 100 kişi şöyle yapman lazım böyle yapman lazım diye anında cevaplar yağıyor,yok alttaki forumdaki arkadaş için ne düşünüyonuz,yok şu anda ne düşünüyonuz ne dinliyonuz boş boş şeylere yorum yapıp eğleniceğinize birazda saygılı olupta insanlara yardımcı olun bilgi ve birikimlerinizle tek kelime ile yazık,yazık,yazık SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI SÜLÇÜ İHSAN EYLEDİYSEMDE AF OLUNA HADİ HOŞÇAKALIN... ben üyelikten çıkmayı becere- mezsemde beni üyelikten çıkartırsanız veya atarsanız sevinirim... erk@n 4161