Çocukken bacaklarım kırılmış,köy dr yok.cikikci baglamis hep içe başar yürürüm iki ayakta ,o kadar takmadım dr gitmek aklıma gelmedi ne yapacak diye
.yasim ilerledi kilom 97 artık yürürken ayakta dururken 20 dk zor duruyorum.agiriyo.belimdede 3 fitik var.dizlerim ağıriyo.....ayağımın altında boşluk olduğunu hissediyom iyice aksak yürüyorum
flo ayakkabı mağazasında ayakkabı alırken cihazla ayak ölçümü yapıyorlardı bende olcturdum, adam birinde diz tabanlık birinde yapısal bozukluk var dedi
Ortopediste gittim bana tabanlık verin veya Bir sey önerin yürürken zorlanıyorum dedim oralı olmadı
nörolojiye git dedi gittim bizle ilgisi yok beyin sinire git dedi
gittim oda seni başından atmışlar bu ortopedinin işi dedi..
.ortada kaldım.yururken denge sağlamada zorlanıyorum.bana akıl verin nolur...
.yasim ilerledi kilom 97 artık yürürken ayakta dururken 20 dk zor duruyorum.agiriyo.belimdede 3 fitik var.dizlerim ağıriyo.....ayağımın altında boşluk olduğunu hissediyom iyice aksak yürüyorum
flo ayakkabı mağazasında ayakkabı alırken cihazla ayak ölçümü yapıyorlardı bende olcturdum, adam birinde diz tabanlık birinde yapısal bozukluk var dedi
Ortopediste gittim bana tabanlık verin veya Bir sey önerin yürürken zorlanıyorum dedim oralı olmadı
nörolojiye git dedi gittim bizle ilgisi yok beyin sinire git dedi
gittim oda seni başından atmışlar bu ortopedinin işi dedi..
.ortada kaldım.yururken denge sağlamada zorlanıyorum.bana akıl verin nolur...