Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Clonex / Leponex yan etkileri hakkında deneyimi olan var mı?

Gece Gündüz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 2 yıl clonex ve muadili olan leponex kullandım bu ilacın yan etkisi olan takıntı uyuşukluk ve panik hissi bende çok arttı ilacı doktor kontrolünde kestim 80 gün olmasına rağmen ilacın yan etkileri halen devam ediyor. Doktorum ilacın yan etkilerinin ortadan kalkmasının 3-4 ay sürebileceğini söylemişti Clonex veya leponex kullanmış olup bu tür sorunlar yaşayanlar ilacın yan etkilerinin ne kadar sürdüğü ile ilgili bana cevap yazarlarsa sevinirim

Yaklaşık 9 senedir clonex kullanıyorum Piyasada leponex kalmadı WBC hemogram kan değerlerim de çok şükür normal seviyede. Yan etki olarak gece ağzımdan salya akıyor. Bir de uykuya dalana kadar kafam çok ağırlaşıyor. Bunların haricinde sıkıntı yaşamıyorum

Salya akıntısı ve cinsel problem var.Clonex 12 yıldır kullanıyorum doz gece yatmadan önce 300

Members

Ben gece yatarken 600 MG kullanıyorum. Daha düşük dozda uyuyamıyorum. Doktorum geçen ay 25 Mg seroquel ekledi

@Members

OKB ve anksiyete tanılı arkadaşıma Lustral , Cipralex ve xanax vermişlerdi. Anksiyolitik ilaçların takıntılara iyi geldiğini söylemişti..

WBC Hemogram takviyesi için bu ilacı (demir hapı) kullanıyorum. Antipsikotik olmadığı için paylaşmakta sakınca görmedim. Uygun olmadıysa silinebilir.

Clonex kullanıp da çalışabilen var mı?

Doktor um yeni clonex yazdı.
xeplion iğne akineton rexapin prozac rileptid kullanıyorum 25 mg la başladım uykudan kafamı kaldıramadım işe zor gittim alisirmiyim doz artır az dedi yavaş yavaş

Clonex kullananların deneyimleri..?

clonexe başladım 25 mg ilk üç gün yarım sonra tam.ilk akşam uykusuzluk yaptı. sizin deneyimleriniz nelerdir.

sabah 200 mg akşam 400 mg alıyorum ben

sabah uyku yapmıyormu memnunmusun.

çok sersemlik ağırlık yapıyormu.

tükürük birikiyor

ellerimde kollarımda uyuşma var akineton fayda etmedi

Clonex veya Leponexi bırakmayı uzun bir periyoda yaymalısın, drunun da dediği gibi 3 4 aya varabilen çekilme reaksiyonları görülebiliyor. Eğer çok rahatsız ediyorsa ve dayanamıyorsan düşük dozla yeniden başlayıp daha uzun bir tapering yapmalısın.

Üst Alt