Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Citoles psikoloji ilacını kullanan var mı?

karamsar_28

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
citoles pisikoloji hapı kullanan var mi faydası oluyo mu zararları var mi

30 mg lik kullanıyorum..çok aman aman bir etkisi yok normal bir ilaç..yan etkisini de görmedim açıkçası.

Hayırlı cumalar herkese 2 gündür citoles kullanıyorum ama sanki nefes darlığı yapıyor gibi acaba gerçekten de nefes darlığı yapar mı yoksa bana mı öyle geldi?

@Anonim_1,

Her psikiyatri ilacı ilk alındığında 1 hafta bilemediniz 2 hafta ilacın bünyeye alışma süreci oluyor bu gayet normal.citolesin ben damlasını kullanıyorum 2 yıldır rahatlatıyor.bağımlılık yapan ağır bir ilaç değil.

Kaygı giderici bir ilaç çok faydasını göremezsiniz ama görende var tabi bende pek etkili olmamıştı ama doktorunuz yazdıysa vardır bir bildigi

Evlenirken yazmıştı doktor bana sitres yapmamak için öyle kilo falan yapmaz süper diyemem orta ise yariyo diyeyim enazindan bende öyle oldu

Bu ilacı hoca doz artırdı aldığımın ikinci günü kustum ilacı değiştik yaramadı bana

Kardeşime yazmış toktor abiler. Kaygı, panik bozukluk depresyon karışık birşey var onda. Ondan yazmış abiler. Şuan pek memnun değil gibi .. ama eskiye nazaran azıcık bir fayda etmiş.

Üst Alt