Kendi arşivimdeki bir yazıyı bulup getirdim sipariş üzerine.
Antidepresan kullanan kişilerin yorumlarında benim deneyimlerime benzer şeyler okumadığım için bu yazıyı yazma kararı aldım. Eğer doktorunuz reçete ettiyse antidepresan kullanmaktan korkmayın.
İçtiğim ilaç Citoles 10 mg. Yani doz aşımı yapmadım.
10 Haziran 2022 akşamı. Antidepresanların beyin kimyasını düzelttiğini bildiğim için belki tedavime yardımcı olur diye doktorun yazdığı Citoles'i içtim.
Sanırım saat 1 civarıydı. Uyumak için yatağıma yattım. Duvardaki gölgeden korkmaya başladım. Tehlikeli bir şeyler yapacaktı çünkü. Gözümü kapattım. Dönerek ilerleyen tünel görüyordum çeşitli şekilleri olan. Ama bunun gerçek olmadığının bilincindeydim. Biraz daha zaman geçti. Ramazan davulu sesi duydum, sonra o ses bir çeşit etkinlik sesine dönüştü, insanlar konuşuyordu. Davul sesini ben uydurdum dedim ama etkinlik seslerini gerçek sandım. Düşüncelerimi sesli duyuyordum, genelde başka biri konuşuyordu zaten. Gözümü açtım, aklıma korkunç gülen surat geldi, gözümün önündeki kolum irili ufaklı korkunç gülen suratlarla doldu. O sırada ışık değişti, nasıl desem... Gölgeler tamamen siyah oldu, daha açık renk kısımlar tamamen beyaz oldu. Sallanmaya başladı. Sonra o kaybolunca gözümü kapattım, bıkmıştım tüm bu olanlardan. Uyumak istiyordum. Düşüncelerim iyice gerçek gelmeye başladı. Uyanıkken rüya görmeye başladım. Kısa rüyalardı, 1 dakika falan. Biri bitince hemen yenisi başlıyordu. Gerçek olmadığını her anladığımda afallıyordum. Kalktım, uyumaktan vazgeçmiştim çünkü sürekli rüya görmek çok rahatsız edici gelmişti. 1 saat sonra uykum geldi, uyudum.