Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cipralex kullananlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

Anonim_1

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
2
Herkese selam anksiyete bozukluğu için cipralex kullanan varmı acaba etkili bir ilaç mıdır?

Cipralex galiba kullandım rexaplin ın yanında ama nasıl olduğunu tam çözemedim yani biraz mutlu edebilir ama anti psikoz larla alındığında çok bir şey anlaşılmıyor anti psikoz ağır basıyor gerçi bende yan etkiler var isteksizlik gibi ondan pek anlamıyorum şimdi trevicta 175 ve lustral kullanıyorum çokta iyi değilim yan etkiler var ama sana şunu diyeyim sadece antidepresan kullanırsan faydasını kesin görürsün gayet mutlu eder motive eder

Cipralex 10 Mg kullanmıştım. Farkedilir, ciddi bir yan etkisini görmemiştim. Hafif ama işlevsel bir ilaç.
NOT: Antidepresan kullanımı genelde en az 6 ay olur; kademeli doz düşümü ve doktor kontrolü ile bırakılır sakın ilacı olan bırakmayınız.

@Anonim_1, Bana iyi gelmişti hocam. Bipolar mani sonrasında depresyon çöküntüleri olduğunda iyi geldiydi.

İster kademeli bırak ister birden kes .Sürekli aldığın sürece kafa yapar.Bıraktığında yine hayatın normal değerlerine dönersin.Hiçbiri kalıcı iyileştirmez.İyileştirir diyene de bakma.

Üst Alt